måndag 27 januari 2014

Mora tvättställsblandare byta packning

Läckande MORA (bild) byta eller laga? Se instruktioner äldre artiklar här. Den droppar just nu och jag behöver byta packning. Om du har en kran som droppar är det dags att byta packningen.


Här är våran mora blandare.

Hopmontering av blandare. Så här byter du en tätningssats i din tvättställsblandare. Tillvägagångssättet kan variera beroende på modell. Bra visning hur man byter insats.


Instruktioner äldre blandare. Behöver du kanske en ny ventilhylsa med kolv eller en termostatinsats till din . Blandaren i vårt tvättställ har börjat bli väldigt trög.

Jag tror inte att den går att demontera. Då har vi på K-rauta allt du behöver för att få en tät och fungerande blandare igen. I vårt stora sortiment hittar du bland annat . Min blandare verkar inte.


Ta bort temperatur-handtaget. Byter ut keramisk insats. Service av termostat-blandaren. Vad tråkigt att det funnits problem med din nya blandare.


FM Mattsson PackningssatsDiverse packningar till FMM tvågrepps dusch- och badkarsblandare. Ahlsell har ett brett VS-sortiment av installationsrör och delar, inomhusavlopp, ventiler och mätinstrument, ba dusch, wc och möbler, värme, pumpar, montage,. Beställ allt inom Reservdelar till blandare m. Hela blandaren med kopplingar och packningar monteras.


Jämför priser och läs recensioner på Blandare. Droppar det kranvatten på en tvågreppsblandare behöver förmodligen gummipackningen bytas. Mora ArmaturochFM Mattsson.

Annars känns det ju som det är lika bra att byta ut hela kranen. Går det att byta ventilen som en separat reservdel eller är det bara. En gammal och trög blandare skulle inte jag kosta på nya packningar , .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg