torsdag 23 januari 2014

Sugpump för fordonsvätskor

För enkel påfyllning eller uppsugning av bromsvätska och glykol. Genomskinlig behållare med tydlig gradering för enkel avläsning. Manuell sugpump för tömning av t. Kan även användas för att tömma.


Sugpump för fordonsvätskor.

Dubbelverkande sugpump för påfyllning eller uppsugning av olika vätskor. Denna manuella sugpump från RODAC är perfekt för att suga upp oanvänt bränsle från generatorer efter användning, men kan även användas för att överföra . Till Det Bästa Priset Online! Handpump för urpumpning och påfyllning av fordonsvätskor. Reservdel till pumpbrunn. REA på RODAC Luftslip set för dekal-, färg- och rostborttagning RC380BC2.


Endast för pumpning av ej förorenat vatten.

Activa Sköljmedel Soft Sens. FCS kan hantera alla fordonsvätskor. Enkel magnetventil installerad på varje pump. Klar kropp för visning av vätskevolym och tillstånd.


Fyller enkelt och extraherar de flesta fordonsvätskor. Lägg till i inköpslistan. Bättre motstånd mot smuts och fordonsvätskor. Det elektromekaniska systemet.


Alla fordonsvätskor och allt förbrukningsma- terial, såsom . N hydraulisk pump som levererar den snabbaste. Polykarbonatlinsen är slagtålig och kan att motstå vanliga fordonsvätskor som olja . Pump kopplingspedalen - Om du har en vän med dig, få dem i förarsätet och . Flera fordonsvätskor kräver att du har dem på godkända platser . Trampa på bromspedalen fast och stadigt, pump - bromsa inte. Hur man tar bort Power Pulley Steering Pump p.

Du behöver motorolja, transmissionsolja och andra fordonsvätskor att hålla bilen igång med precision. Här ger vi en kort översikt över många olika fordonsvätskor. Detta kan leda till en dyr reparation av servostyrd pump om vätskan inte spolas eller bytas ut. Hur berätta om en Insprutare pumpen Bad Bränsleinjektorer arbeta för att övervaka den mängd bränsle som kommer in i intaget av ett fordon. Som med alla interna fordonsvätskor , bör styrservovätskan bytas regelbundet.


Kompressorn fungerar som en pump som skickar kylmedel genom systemet. Pedalen bör bli styva eller svårare att pressa efter varje pump. Många bildelar butiker accepterar används fordonsvätskor gratis.


Utmatare fordon mätare olja, fordon vätskor Relaterade länkar. Reduce sanitisation time Drum, Pump juli tunga Pumpa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg