torsdag 8 november 2018

Vattensläckare

En vattensläckare sprutar vatten, ibland tillsammans med något ytspänningssänkande medel. Den används till okomplicerade bränder, men har till stor . Böjningar av vattensläckare , Singular, Plural. Vattensläckaren släcker snabbt typ A- bränder utan att skada människor, djur eller natur.


Obestäm Bestäm Obestäm Bestämd.

Nominativ, vattensläckare , vattensläckaren , vattensläckare. Det vanligaste hjälpmedlet för att släcka bränder har länge varit vatten, och det finns även en typ av brandsläckare som innehåller vatten, . Förutom pulversläckare förekommer vattensläckare som fungerar bra för att kyla ner glödbränder i trä, tyg och andra fibrösa material. Om det brinner i bensin . Släckmedlet förvaras i en trycksatt behållare med ventil och stigarrör. Släcker effektivt bränder i fibrösa och fasta ämnen.


Släckare av denna typ ska inte placeras där det finns frysrisk.

Exempel: En kg pulversläckare med effektklass 55A 233B C klarar alla tre brandtyper och släcker största provbålet i respektive effektklass. Två SMO-elever släcker brinnande Emed vattenbrandsläckare. De flesta vattensläckare har klass A. Ibland har tillverkaren tillsatt ett ytspänningsminskande medel till vattnet, så att vattnet blir effektivare som släckmedel. Kontrollera att vätskesläckare har genomgått 5-års service.


Att använda en vattenslang som släckutrustning kan vara ett alternativ till handbrandsläckare. Fördelarna med vattenslang kontra en vattensläckare är att vattnet . Betydelse och förklaring(ar) vattensläckare - Substantiv vattensläckare brandsläckare som använder vatten som släckmedel Hyperonymer: brandsläckare Ko. Logga in för att betygsätta och recensera denna produkt. Markera koden nedan, kopiera och klistra . Köp brandsläckare hos Swedol - senaste produkterna och hög kvalitet med starka kunderbjudanden.


Material: Dekal, Aluminium och. På BAUHAUS hittar du modeller på brandsläckare anpassningsbara för både hemmabruk och offentliga utrymmen. Välj mellan en liten burk släckskum, en rejäl . Vi erbjuder ett brett sortiment av brandsläckare av högsta kvalitet.

Våra brandsläckare tillverkas i toppmoderna europeiska anläggningar med . Om objektet: 2st Vatten släckare. Se alla auktioner i kategorin Diverse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg