söndag 11 november 2018

Dammbindare betong

Ger en kemikalieresistent och dammfri yta på obehandlade betonggolv. Jag har en garageplatta hemma som är ett år gammal. Den är glättad och det är dammbindare på. Jag vill nu lägga klinkers eftersom jag inte är . Välkommen till oss på Jula!


Här finner du detaljerad information om tekniska egenskaper, appliceringsmetoder och användningsområden för alla produkter i Caparols sortiment.

Microplast är en dammbindare för betong och andra mineraliska underlag. Den har hög alkalibeständighet och binder damm utan att missfärga ytan. Den kan inte förbättra dålig och nedsliten betong. Dammbindare som ger en hård och dammfri yta, används på golv i t. Stort sortiment av betong hos BAUHAUS!


Mastertop, till dammbindare , undergjutningsmassor och betongverktyg. Produkten är också lämplig som fasadimpregnering på tegelsten samt som dammbindare och vidhäftningsprimer på betonggolv. Mur- och putsgrund är även en .

En enkomponents, vatten- och hartsbaserad vit sampolymerdispersion i koncentrerad form, som används för grundprimer och tätning på underlag av betong. CFF dammbindare och Plus på Supplier Partner i Torslanda. Användningsområde: För ny och gammal betong på industrigolv, lagerytor, garage . Diffusionsgenomsläpplig för vattenånga.


Microbinder är en dammbindare för betong och andra mineraliska underlag. PCI:s sortiment för reparation av betong är utvecklade med den senaste . Lägre friktion och högre slitstyrka. Kan användas på ny eller befintlig betong. Vi fokuserar på murat och putsat byggande och vi är en rikstäckande leverantör av byggmaterial med ett omfattande produktutbud.


Via ett brett nätverk av . Ger en mer kemikalie- och slitageresistent yta. Nordsjö Lithurin Seal används som dammbindare av betongytor i industrilokaler, lagerutrymmen, maskinhallar, markbetong, trädgårdsplattor mm. Betonglack för både utomhus och inomhus.


Används för ytbehandling av sten, betong , murbruk, tegelpannor, murstockar mm. Perfekt som dammbindare. Använt på nylagd betong ger membranhärdning, dammbindning och försegling i en enda behandling.


Appliceras på befintlig betong eller på nygjuten betong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg