fredag 16 november 2018

Rubber slang 5mm

EPDM rubber slang 5x1 5mm. Soepele éénlagige siliconen slang , toegepast voor onder andere industriële toepassingen, medische laboratoria en voedingsproducten. De binnenmaat van de rubber slang is 5mm en de buitenmaat van de slang is 10 . Het assortiment rubber slangen van Rubbermagazijn bestaat uit diverse rubberen waterslangen, brandstof slangen en.


De online Rubberleverancier! Uitgebreid assortiment, Snelle levering, Vaste lage .

Deze holle buis is uitermate geschikt voor het maken van kettingen. De sluiting voor deze buis is apart te bestellen. Ook gekleur doorzichtig en in silicone rubber. Wordt verkocht per meter. Brandstofslang mm rubber.


Rubber laboratoriumslang slang NR rood 4x1. Universele blauwe tube voor het maken van eigen rigs en onderlijnen voor de zeevisserij. Zwarte nitrile rubber slang met syntetische geweven mantel versterkt en katoenen buitenmantel.

Geschikt voor benzine (ongelood en gelood) diesel en olie. Laboratiumslangen vervoeren zuren en petrochemische vloeistoffen. Waarborg de veiligheid in je laboratorium en bestel laboratoriumslangen bij Zamro. Robot slang rubber 15x20x 5mm rol 25mtr corr. ERIKS heeft zijn rubber slangen nagekeken op het gebruik van ingrediënten.


Hallo allemaal, ik ben op zoek naar plastic of rubber slang met een. Siliconenslang van mm binnendiameter bij 2. Open luchthaspel met een NBR rubber slang van meter. De elektrisch geleidende slang is gemaakt van gevlochten EPDM- rubber dat elektrostatische lading afvoert en rondvliegende vonken minimaliseert. Deze rubber luchtslang werkt prettiger dan de spiraal slang die ik eerder gekocht had.


Hierdoor kan de compressor in mijn schuur blijven staan waardoor de . Transparant rubber slang voor Gaggenau koffieautomaat. Unicord universele rubber slang. Frontier black 2rubber industrieslang.


Persluchtslang voor hoge temperatuur 4x1 5mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg