onsdag 18 juli 2018

Preem biltvätt

Vårda bilen och spar på miljön genom att tvätta din bil hos oss. Vi har fyra olika tvättprogram som med kraftigt tryck och mjuka borstar . Aktuella öppettider, adresser och karta. Sök biltvätt , släputhyrning och drivmedel.


Det mest hållbara alternativet är att tvätta bilen så att spillvattnet tas om hand på ett bra sätt. Vi har butik med mat, dryck, livsmedel samt café och produkter till bilen, biltvätt och uthyrning av släp.

Vi har ett hundratal bemannade stationer som säljer allt det där du kan behöva ute på vägarna. Allt från mat och dryck till biltvätt, uthyrning, tillbehör och drivmedel. Måndag - Fredag: 05:- 22:00.


Miljövänlig, skonsam och effektiv biltvätt, inkl. Och det gör bilen också när den är färdigtvättad. Det senaste inom biltvätteknik. Preem Jaegerdorffsplatsen.


Tvätta bilen på Göteborgs bästa biltvätt.

Vi är en mack som erbjuder släp, tvätt, mat samt verkstad mm. Nu är våren här och många väljer då att göra bilen vårfin genom tvätt. Men även om svenskarna vet att det är bättre för miljön att tvätta bilen i en . Efter att Alf Hallgren tvättat sin bil i Shells automatiska biltvätt gick kofångaren på. Byggnaden är sliten och i stort behov av en . Gilla och dela detta inlägg så är du med i påskens tävling om en Finast. Vi har biltvätt på drygt 2Circle K stationer över hela landet med generösa öppettider.


Vi erbjuder även högtryckstvätt och bilvård. Vi testade bland annat en OKQ8- biltvätt i Bergshamra. Vi har över 2biltvättar runt om i landet. Biltvätt -tvätta bilen på din närmaste station. Hos oss får du inte bara en renare bil, du skonar miljön.


Välj bland fyra olika tvättprogram från programmet fin 139kr . Bemannade stationer har personal på plats och erbjuder allt du kan tänkas behöva när du är ute och kör, från mat och dryck till biltvätt , uthyrning och tillbehör. Du får också rabatt på biltvätt , biltillbehör, smörjolja och hyra av släp samt rabatt på gasol . Genom att tvätta bilen i en miljöanpassad biltvätt bidrar du till att rädda. Nu kan du boka din släpvagn online.

Tänk på att vissa vagnar kan kräva utökad .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg