måndag 2 juli 2018

Toalett plås montering

Vi anbefaler deg å bruke en autorisert rørlegger for montering av ditt nye toalett. Materialer, Rustfritt stål EN 1. Avløpstilkobling, Ø1mot vegg. Sentrisk ved montering direkte over avløp.


Se videoen for at få en step-by-step.

Vi viser dig her hvordan du monterer et gulvstående toilet med S- lås helt fra. Her i videoen giver vi dig en step-by-step guide til at montere et gulvstående toilet med P - lås. Montering med skruer eller liminig med Tec anbefales. Veggmontering for P - lås.


Golvmontering med rostfria skruvar och silikontät-. Vcegmontering for p-vandlås. Skruvas i golv med fyra skruvar. Alternativ montering mot golv .

Porsgrund Glow Rimfree gulvklosett med skjult P-lås (universallås) og helt uten spylekant. Det gjør at bakterier og smuss ikke har noen steder å gjemme seg, . Gustavsberg i hvit porselen med skjult p - lås montering. Rask og sikker montering.


Sisterne: Vannbeholderen på et toalett. Du kan även enkelt köpa montering av din nya toalett till fast pris! Inbyggt s- lås , inkl mjuk sits, spolknapp, monteringssats. Til montering med avløp fra vegg eller i hjørner, samt til en avløpsrør som ikke er . Gulvstående toalett med enkel og funksjonell design. Bestill inkludert montering.


Beregnet for montering på standard ramme eller for . Med enkel spyling og skjult p - lås. Leveres uten sete og avstengningskran. Nedlastninger til Pressalit Care gulvstående toalett.


Metoden for montering av . Som ni ser på bilden så sitter t-röret i vägg och anslutningen som försvinner upp går till en ny toalett på övervåningen. Toalett for veggmontering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg