onsdag 13 juni 2018

Förvaring i duschen

En duschhylla skapar praktisk förvaring och du slipper ha duschtillbehören på golvet. Dubbelkrok till dusch Enkel och smidig kromad krok till duschdörrar eller . Vi har olika typer av duschförvaringsprodukter som är perfekta för schampoflaskor och tvål, och som du enkelt kan hänga upp i din dusch. Har ingen som helst förvaring i duschen och vill ogärna borra hål.


Litar inte på de alternativa upphängningslösningarna utan hål - är rädd för.

Enkelt och smart sätt att förvara schampo-, balsam- och tvålflaskor i duschen. Ordning och reda i duschen. Duschhyllan ger mycket extra förvaring. Smart förvaring av tvål för kök och badrum.


Praktisk rakspegel för duschen eller extraspegel för barnen. Bland andra Rack från Macro och Kabina från Demerx. Badrumsförvaring, Badrumskrokar, Medicinlådor, Smink och Smyckesförvaring etc.

Små badrum kräver bra med förvaring. Vi kan inte få nog av smarta lösningar, framförallt om det handlar om små ytor. Macro Skagen Rack dold hylla för duschen är en stilren hylla med mycket förvaring. Här är förvaringstips . LINC Angel viker du smidigt in förbi både förvaring och duschblandare.


Ett väggskåp med vippbar, fackindelad lucka för förvaring i duschen. Med vår Spirit U-dusch kan du sätta duschen vid fönstret, i ett hörn eller mitt. Rack Lux erbjuder mängder med förvaring i duschen på ett nästintill osynligt sätt.


Air mängder med förvaring i duschen på ett nästintill osynligt sätt. Du får ett snyggt och prydligt duschutrymme med dold förvaring av alla dina duschprodukter. Förvaring till duschkabin. Säng med hiss, garderob i duschen och andra magiska lösningar. Hyllan med förvaring under ett av fönstren förvandlas på ett kick till två . Idén med en smart förvaring inne i duschen har vuxit fram i samband med att vi gjorde en marknadsundersökning där vi förstod att folk i . En inbyggd hylla i duschen är ett perfekt sätt att slippa ställa flaskorna på golvet.


Det finns skåp med spegeldörrar där det döljer sig massvis med förvaring.

Kabina duschhylla högerhängd rostfri satin För praktisk förvaring i duschen !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg