torsdag 21 juni 2018

Bekämpa råttor utomhus

Vi hjälper dig med råttor i huset, Anticimex är experter på råttbekämpning! Det finns mycket att göra både utomhus och inomhus. Lär dig hur du blir av med råttor med våra tips som du kan börja med redan i dag!


Om du har upptäckt råttor i huset eller i närheten av bostaden, då kan du här hos oss hitta bra och effektiva produkter för råttbekämpning utomhus och inomhus. Men möss och råttor är ett ovälkommet besök som förstör, både växter och annat. Dessutom kan de sprida sjukdomar.

Så här blir du av med de . Rodenticider är biocidprodukter som används för att bekämpa råttor , möss och andra gnagare. Låt inte mat ligga framme utomhus. Sätt upp fällor och försök locka ut råttorna utomhus.


Hittils under vintern har vi fångat och dödat stora råttor. Ny teknik för att skrämma möss och råttor. Wisecon och wisetrap är automatiska fällor för råttor.


WiseBox) som placeras längs byggnader, inomhus och utomhus.

Avancerade kolsyrefällor, traditionella slag - eller levandefångstfällor, för inomhusbruk, ute eller kallutrymmen. Bekämpa råttor - produkter. Tips för att undvika råttor och möss: UTOMHUS. Sätt metallnät på håligheter i grunden och ventiler med en . Den här artikeln handlar om just råttor och hur man på bästa sätt blir av med dessa. Råttor i trädgården (och utomhus i övrigt).


Att som på andra ställen i kommunen bekämpa råttorna genom att sprida . Men det finns sätt att förebygga. Försäkring täcker bekämpning. Under sommaren har kommunen fått in klagomål på råttor i Rutvik.


Mata inte fåglar eller andra djur utomhus med föda som hamnar på marken. Skall vi bekämpa möss och råttor med nymodigheter som ultraljud? Stort intresse för att Thomas Sonesson kliver in i Wasabi Webs styrelse! Vi är experter på produkter för. Attraktionsvätska för Råtta.


På vissa platser i kommunen upplevs ökande problem med råttor. Vidare anser motionären att dagens bekämpning av råttor med bl. Han menar att skräp och matrester som ligger slängt utomhus drar skadedjuren till sig och.

Gift används allt mer sällan för att bekämpa råttor. Stadsmiljösektorns enheten för moljöhälsa ger råd om ansvaret att bekämpa råttor. Enheten för moljöhälsa kan vid behov utvärdera huruvida det finns så mycket . Bruksfärdigt pastabete för bekämpning av husmöss och råttor. För bekämpning av råttor och möss i avlopp, inomhusutrymmen samt utomhus i omedelbara . Det gift som används för bekämpning är ohälsosamt för hundar. Man ska undvika att utfodra djur utomhus.


Det är viktigt att starta bekämpning så snabbt som möjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg