måndag 26 februari 2018

Vattenkoppar för hästar

Köp vattenkoppar online på granngården. Ydre Grinden har ett brett utbud av högkvalitativa vattenkoppar och tillbehör anpassade för hästar. Låt oss hjälpa dig och underlätta din vardag som hästägare.


Specialister på inomgårdsprodukter för det moderna lantbruket. Vi har kunniga säljare och snabba leveranser.

Med en vattenkopp har hästen alltid fri tillgång till rent vatten och du slipper bära tunga hinkar. FOGA VATTENKOPP PENDEL STAR. Information om foder och vatten till hästar. Automatiska vattenkoppar bör ha ett flöde på minst sex liter per minut. Om det är minusgrader bör vattnet . Kanske har du redan vattenkoppar på plats, men hur är det med vattnet under den.


Med den flottörstyrda vattenkoppen , CF kan vi erbjuda vatten till djur med känsliga mular ( hästar , får, getter), om de.

Vattnet skall vara lätt tillgängligt varför vattenkoppen. En lätt vattenkopp i plast idealisk för hästar. Vattenkoppar som ger rikligt med vatten. Forskning visar att hästar dricker betydligt mer från en fri vattenyta (hink) än ur en vattenkopp. Om hästar får välja själva dricker de hellre ur en hink än ur en vattenkopp.


För hästen som står på stall utgör dricksvattnet den absolut viktigaste vattenkällan. Idag har vi det mesta till häst , ryttare och hage, likaså har vi ett stort utbud av foder och fodertillskott från de ledande tillverkarna, dessutom spån och torvströ. Det är vanligt att vattenkoppar används till hästar för att säkra en konstant tillgång på friskt vatten . Hästar dricker vanligtvis mer av ljummet vatten, när det är kallt ute.


Ska man ha vattenkopp till hästen bör den ge mellan sex och åtta liter . Anslutning kan ske från vänster . Beställ online och få leverans direkt hem till dörren. Flotör vattenkopp liter. Lämplig till nöt, häst och får.


I vår webbshop hittar du allt inom stallbygge, stallinredning och hästboxar.

Välkommen och se vårat breda utbud inom stallinredning. Att betesgående hästar måste ha fri tillgång till bra vatten är en självklarhet. Liksom människan består hästen till övervägande delen av vatten. Då håller sig även vatten som står kvar i koppen frostfritt.


Använder du vår vattenkopp ”Isfri” med ventilen bottenmontera har du frostfritt vatten ner till -° C. I ett bra stall står hästen tillsammans med andra hästar , men är samtidigt skyddad från sina grannar så. Varje box eller spilta ska vara utrustad med vattenkopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg