måndag 12 februari 2018

Fristående tvättställsskåp

Inred badrummet efter dina behov och din smak. Hos oss kan du hitta tvättställsskåp i klassisk skandinavisk stil till ett bra pris. Utrusta ditt badrum med ett tvättställsskåp som skänker lite extra stil och finess till.


Handla enkelt och smidigt med . Det finns i flera andra utföranden och ska monteras på vägg, men kan kompletteras med ben för att bli fristående. Kolla in vårt stora utbud av kommoder, tvättställsskåp , badrumsskåp och.

Våra tvättställsskåp ger dig gott om förvaringsutrymme som gör att du slipper leta efter. Oavsett om du har ett litet, medelstort eller stort badrum så har vi smarta och snygga tvättställsskåp som passar dig. Se till att kolla in alla våra badrumstillbehör . Spegelskåp, speglar och högskåp för alla badrum. För att ditt badrum ska få en unik och trevlig helhetskänsla behövs en spännande.


Beställ tvättställsskåp till badrum och toalett hos Lindstörms. Vi har skåp från kända tillverkare som Hafa, Ballingslöv, Svedbergs m fl. Hitta inspiration till ditt nya badrum bland Ifös många serier.


Det som förenar dem är skandinavisk design med hög kvalitet.

Du väljer om du vill ha skåpet fristående eller om du vill köpa till ett benstativ som ger dig en . I vår kategori för tvättställsskåp hittar du både skåp med och utan tvättställ. Underskåp utan tvättställ En möbel i lantlig design med porslinsknoppar och fötter. Med rätt tvättställskåp eller kommod kan ni öka förvaringsutrymmet i badrummet.


Stommen är färdigmonterad och lådfronterna monteras enkelt vid installation. Klicka här - tvättställsskåp - badrumsmöbler till ditt badrum. Kompletta kommodpaket, välkommen! Se nyaste Möbler tillgängliga i IDOs sortiment. Bara hos oss väljer du Möbler till varje badrum.


Fristående för montering på bänk. Välj mellan fristående handfat i porslin på en bänksskiva eller nedsänkt . Passar till Renova tvättställsskåp 3mm. NYHET - Fristående uterum. Tvättställ IFÖ Renova Nr1.


Stilfullt fristående badkar med tunna linjer för ett elegant uttryck. Kommod med en låda utrustad med fullutdrag, mjukstängning samt indrag. I botten på lådan ligger en korkmatta, ovan låda ett fast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg