torsdag 14 december 2017

Glimtändare till led lysrör

Alltid snabba leveranser och alltid bra priser! Gör din beställning idag, välkommen! Installation av lysrör i armatur med konventionellt driftdon EM. Såg att LED -lysrören hade kommit ner i pris en hel del sedan jag tittade sist.


Biltema hade ok pris nu tyckte jag.

Så jag handlade två stycken i . Jag har en gammal lysrörsarmatur med 3x36W lysrör och glimtändare. Jag fick tag på en ny armatur billigt och tog ner den gamla. På flera sidor har jag sett att de påstår att ett LEDlysrör på 18w.


Med andra or har din armatur. Det är inte ovanligt att du halverar energiförbrukningen. Produkten kan användas i befintlig T8-lysrörsarmatur med induktiv ballast och glimtändare eller med elektronisk ballast.


LED - lysrör när du har en armatur med ett konventionellt dri.

Följ installationsanvisningarna . Detta lysrör går inte att dimma. Använd det ej tillsammans med en dimmer. Utan drivdon (ballast) och glimtändare (starter). För att TLED-lysrören ska fungera behöver dina armaturer ha glimtändare. En armatur är CE-märkt att användas på ett speciellt sätt med lysrör, glimtändare och sin ballast.


Du kan enkelt byta gamla lysrör till led förutsatt att din lysrörsarmatur har en glimtändare och använder en mekanisk ballast. Fullt ljusflöde utan fördröjning. Det är enkelt att byta ut traditionella lysrör mot detta LED lysrör. Byt ut befintlig glimtändare mot den medföljande glimtändaren. TLED lysrör minskar energiförbrukningen med mellan till beroende på.


Våra lysrör passar alla armaturer med magnetisk drivenhet ( glimtändare ) och . LED Tlysrör är lämpligt att ersätta Tfluorescerande lampor i armaturer som. SF6LED Tglimtändare och tubformig LED Tlampa. Beprövad lampteknik med god ekonomi Lysrör för dina lysrörsarmaturer, utmärkt för användning i offentliga byggnader, . Kan endast användas i armaturer med glimtändare (magnetisk ballast).


Här hittar du elinstallationsprodukter och belysning.

Uppgradering med LED rör i nya eller befintliga armatur med glimtändare. Demontera befintliga lysrör och glimtändare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg