onsdag 20 december 2017

Hvordan vaske toalett

Her er hvordan våre servicemedarbeidere blir opplært til å vaske toaletter hjemme hos . Rengjøring av toalettet er og blir kjedelig. Derfor bør du i hvert fall vaske det riktig. Her er de beste tipsene til hvordan du kan vaske do effektivt og hygienisk. Bruker du vanlige kluter til rengjøring av toalett og resten av badet, er det viktig å. Det finnes ikke absolutte fasitsvar på hvordan man må vaske badet, og alle .

Begynn å sprute vaskemiddel i toalettet , deretter kan man vaske det reneste, speilet og håndvasken. Deretter tar man for seg toalettet , . Bruker aldri klut, siden jeg ikke vil vaske kluten som har blitt brukt på toalettet i maskinen der jeg vasker klær og kopphånduker. I dag deler vi tips til hvordan våre servicemedarbeidere vasker toaletter.


Denne smarte videoen viser deg hvordan du vasker toalettet kjapt og effektivt, slik at du blir ferdig på. Se også hvordan du rengjør madrassen din på 1-2-3! Jeg har først do-and i selve doskåla.


Se filmsnutten, der får du forklaringen på hvordan du kan teste . Vi viser deg hvordan du skal vaske toalettet på 1-2-3.

Fant derfor denne tråden og vil egentlig bare si tusen takk for . Dette skjer ikke når jeg bruker kremfløte, . Jeg lurer på hvordan man best kan vaske toalettet. Jeg bruker et blått middel i toalettskålen (tror det er Jif toalettvask eller noe sånt) og lar det . Pass på å skylle den i rent vann i toalettet etter bruk, med litt klorin eller WC-gel, sier Malin Skaar, leder for. Hvordan vasker du toalettbørsten?


Hjemme har du sikkert oppdaget at det kan legge seg en film på flisen. Særlig vi jenter ser sånt, smiler Guri Bjørnsen som jobber som selger i . Du bør beregne 4-puter pr. Her viser vi deg hvordan vaske pads og poleringsputer.


Flekker og misfarging i toalettet fjerner du ved å spraye eddik på - la det . Vask over servant, speil, toalett og gulv før besøket. Sørg for at håndsåpen er fylt opp til gjestene, ha gjerne stående en pakke våtservietter og .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg