onsdag 20 september 2017

Rød duk

Stort utvalg lettstelte duker til spisebord. Flere størrelser, farger og mønstre. Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor. Cafe-gardin 200x40cm stk. Baby Dan bilsetebeskytter sort.


Vi håper du finner en duk som passer dimensjonene på bordet ditt.

Nydelig duk med glittereffekt. Duken har en overflate slik at den virker vannavstøtende. Dette vil avta etter flere vask. Kan vaskes på grader finvask.


En helt rød bordduk er en viktig innredningsdetalj i mange hjem til jul. Den passer like godt på det dekkede julemiddagsbordet som på kjøkkenbordet. Kid har duker til alle anledninger.


Velg blant ulike størrelser, farger og design.

Kjøp på nett eller i butikk. Duk D-Cel rull 25x25m rød Dunicel. Takket være en spesiell overflatebehandling, . Rød Duk til bursdag og fest. Duken er laget av plast og beskytter bordet mot flekker og søl.


Passer til røde temafester, . Beskytt og dekorer bordet med våre bordduker og løpere! Du kan velge mellom ulike mønstre, materialer og farger som gjør måltidene mer stilfulle. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har alt. En etnisk mønstret tekstilserie, vevd i bomull.


Serien består av gardin, duk , brikke og putetrekk, finnes i fargene grå, blå og rød. En vakker og stilren tekstilserie med herlig struktur i stoffet. Forpakningsinfo: pk á stk.


Legg til dine favoritter. Hvis hun ikke var så smuk, ville hun ligne mig på billedet i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg