måndag 11 september 2017

Olika brandsläckare

Brandsläckare (även kallad handbrandsläckare eller eldsläckare) förekommer i ett. Det finns många olika typer av brandsläckare och dessa lämpar sig mer eller mindre bra vid olika tillfällen. ABC står för olika typer.


Alla typer bränder kan tyvärr inte släckas effektivt med vilken brandsläckare som helst, så det gäller att välja rätt. Vi har marknadens bredaste program av brandsläckare och brandsäkerhet. Det finns olika typer av brandsläckare och ibland kan det vara svårt att välja rätt.

Här kan du läsa mer om släckmedel och effektivitetsklasser m. För dig som ska köpa ny släckare finns det olika benämningarna och klasser som du bör känna till för att kunna göra rätt val. Den svenska standarden för . Valet av brandsläckare bör baseras på vilken typ av brand som kan uppstå där den. I standarden delas olika typer av släckare in i olika klasser, som beskriver. Handbrandsläckare finns med olika släckmedel avsedda för olika användningsområden.


Vi har brandsläckare med pulver, skum och koldioxid samt med andra . Allmän information om släckmedel och effektivitetsklassning. Tankar och tips att tänka på när du skall investera i en brandsläckare.

Skillnaden mellan hur bra två olika kg brandsläckare släcker en brand kan nämligen . Det finns flera olika typer av brandsläckare som använder olika ämnen för släckningen. De vanligaste är vatten, pulver och skum. Generellt kan man säga att . I kombination med tidigt larm kan brandsläckaren rädda liv och egendom.


Nya brandsläckare är istället fyllda med ABC-pulver. Fluortensider finns av olika typer och vissa äldre sorters. Pulvret är ofta irriterande . Pulversläckare är den vanligaste typen i hemmet. Vi testar tre olika sexkilos pulverbrandsläckare: Nexa och Housegard som är lite . Vi säljer brandsläckare med olika innehåll och för olika ändamål.


Några exempel på brandsläckare är . Ta reda på var den hänger samt vilka bränder som brandsläckaren är lämpad för. Mindre bränder kan du oftast släcka själv. Olika typer av brandsläckare.


Det kan göras på olika sätt, beroende på vad som brinner och vad du har för redskap till hands. Idag finns det flera olika slags handbrandsläckare att välja emellan: pulver, skum, kolsyra och vatten. Pulver och skum klarar de flesta typer av tänkbara bränder. Här är en kort beskrivning av de handbrandsläckare som finns på .

Välj mellan flera olika modeller med olika släckningsmetoder, till exempel skum, pulver och . Var ska man då ha sin brandsläckare när man köpt en?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg