torsdag 24 augusti 2017

Tuinslang 32mm

Zwarte spiraalslang 32mm 10m. Groen- zwart gewapende slang. Wanddikte mm Werkdruk: Bar. Superieure waterslang bestaande uit lagen Geen cadmium, noch barium Gladde binnenwand uit zuiver PVC Tussenlaag . Op zoek naar een tuinslang ? Welkoop heeft een uitgebreid assortiment aan tuinslangen met verschillende lengtes en functies. Heb je een degelijke tuinslang nodig om de tuin te besproeien?


Bekijk en vergelijk het uitgebreide assortiment tuinslangen van Praxis, met diverse formaten. De online Rubberleverancier! Uitgebreid assortiment, Snelle levering, Vaste lage verzendkosten! Eenvoudig online bestellen.


Deze soepele professionele PVC waterslang is voorzien van een anti-kinksysteem. Met Power-Grip profiel voor de perfecte verbinding van tuinslang met slangstuk. De GAMMA slangklem 20- 32mm chroom stuks is onderdeel van het GAMMA. Maximale diameter, mm. Op tuinslang -expert vindt u een ruim assortiment tuinslangen die u kunt gebruiken voor.


Tricoflex Ultraflex: Dit is de bekende topkwaliteit tuinslang , flexibele en zeer sterk. Slangdiameter van mm – mm. Met behulp van een Gardena tuinspuit, tuinslang , slangenwagen of . Buitenlaag geel, versterkte textielgarens, interne zwarte anti-algen coating.


De uitlaat is met een 32mm slang verbonden met een pomp van. Als u op zoek bent naar een tuinslang , afvoerslang of zuigslang, bent u bij ons op. Platte slang 32mm x M1. Tuinslangen in diverse afmetingen en lengtes. Waterslang voor diverse doeleinden van wateraanvoer en besproeiing, zowel voor thuis als in de industrie.


Gebreide waterslang met lagen constructie, knik vast en dubbele anti-torsie. UV bestendig en zeer soepel. Ideaal voor professionele toepassingen in. Hoeveel techniek kun je in een tuinslang stoppen.


Comfort Flex slang met een doorsnede van 13mm, 19mm, 25mm en 32mm. Zware kwaliteit flexibele gewapende slang - Gladde binnen- en buitezijde - Wordt niet hard in de winter - Kan een. Hozelock slang verloopstuk ø 40xmm is ideaal om uw slangen met elkaar te verbinden.


Dit verloopstuk is om van een mm slang naar een mm slang te. Artikelnummer : AQUAPAL32. Materiaal PVC Toepassing op dompelpompen en lage druk watertransport.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg