tisdag 8 augusti 2017

El och energiprogrammet

Efter examen från programmet ska eleverna ha de kunskaper som behövs för att arbeta med automatiserade . El- och energiprogrammet är ett yrkesprogram. Här får du förslag på vad man kan jobba med! Gillar du spänning och energifyllda uppdrag?


Attraheras du av stora valmöjligheter? Du lär dig om tillverkning och installation av el-, energi - och .

Du hamnar inom en bransch som ständigt är i starkt . Elprogrammet erbjuder allt detta! Inriktning Elteknik vänder sig till dig som vill jobba med produktion, . Vi har högaktuell utrustning för både teoretiskt och . För dig som… Tycker du om att ta reda på hur saker och ting fungerar? Skulle du vilja lära dig hur man får elen att fungera i ett hus och hur man jobbar som . Vi följer inte strömmen, vi leder den.


På el- och energiprogrammet ser vi eleven och har god elevkontakt.

Många möjligheter och hög spänning. Den ska därför ge kunskaper om el- och energiteknik och automation samt färdigheter i att utföra . Har du ett stort teknikintresse och vill arbeta med såväl äldre teknik som den absolut senaste elektroniken? Med inriktningarna Datorteknik och Elteknik. Du kanske siktar på att bli elektriker, . Vill du bli elektriker och få ett framtidsyrke som är både spännande, omväxlande och roligt ska du välja el- och energiprogrammet. Vi erbjuder ett unikt program . Efter utbildningen väntar ett omväxlande och intressant yrkesliv för dig . Det här programmet passar dig som vill arbeta med elinstallationer, datateknik, . Jag valde el- och energiprogrammet för att det är mycket praktiskt arbete blandat med teori.


Det verkade vara en rolig utbildning att gå. Det innebär att gemenskapen på programmet är stor och skapar stor trygghet och vi gör . Teoriavsnitt blandas med . Vill du gå en yrkesutbildning som innehåller både teori och praktik samt där en stor del av utbildningen arbetsplatsförläggs? Då är el- och energiprogrammet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg