torsdag 3 augusti 2017

Gnistskydd glas golv

Med ett gnistskydd av glas från Södra Vägens Glasmästeri i Göteborg blir det dessutom en både trygg och. Dessa far iväg och landar på golvet framför brasan. En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor.


Du kan välja på plåt eller. Våra praktiska golvskydd finns i svart- eller grålackerad plåt och härdat glas.

Här hittar du praktiska och säkra tillbehör till din braskamin. Vi erbjuder ett stort sortiment av . Golvskiva i glas Alla glasgolvskivor är tillverkade i härdat glas med polerad c- kant. Kraftig stålplåt för golvet ! Kamintillbehör typ golvskydd(härdat glas och plåt),vedkorg,vedstaplare, eldställ och.


Kaminen ska placeras på ett golv som tål vikten av eldstaden. Nu är det dax att köpa något som skyddar golvet nedanför braskaminen.

Men vi funderar på om vi ska ha genomskinligt glas eller svart plåt . Fästa gnistskydd ( golv ) i glas ? Plåt eller klinker som gnistskydd på golv ? Avstånd på golvet brännbart? Lägga gnistskydd - Viivilla. I bostadsrum kan mm stålplåt, klinker, tegel, betong, glas eller. Eldstadsplan glas – B700xD800x6mm.


Priset är inklusive moms. Gnistskydd i svart och mässingsfinish. Vi har följande produktgrupper av skyddsplattor för din kamin: Klart glas : Golvplåtar i härdat. Golvplattor i härdat bronsfärgat glas , tjockleken mm.


Jag vet inte om ni minns det här inlägget från i höstas, men vi går ju i eldstadsfunderingar här hemma. Målsnöret var egentligen jul, men då den ändå kommer . Glaset är ungefär sex gånger starkare än ohärdat glas av samma tjocklek. Om härdat glas går sönder splittras det i . Men inte minst gnistskydd framför vedspisen som används flitigt.

Se bara till att du inte får in nåt skit mellan glas och golv , lägg en minimal . Vi har slitstarka golvplåtar i emalj och hållbara eldstadsplan i glas. Använd ett eldstadsplan när du vill slippa att gnistor eller glöd antänder i golvet. På golvet runt kaminen ska någon form av gnistskydd placeras. Oftast är detta en plåt men man kan också använda en härdad glasskiva eller en stenskiva.


Scopri idee su Bicchiere.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg