onsdag 22 februari 2017

Vaske do med klor

Klorin er et desinfeksjons- og blekemiddel som med fordel kan brukes på både badet og kjøkkenet. Salmiakk eller klor på vanskelige flekker. Jeg får alltid flekker overalt på klærne når jeg vasker med klor ,. Fett i dusj eller bakterier i do ? Når vi har omgangssyke i hus, bruker jeg klorin både i do , baderomsmøbler, dørhåndtak, og på gulvet hvis det har vert tilgriset med oppkast.

Du skal ihvertfall ikke vaske med klor. Klor er til desinfisering og bleking, ikke til vask. Bruk heller vaskemidler til å vaske med. Det er mye å velge mellom.


Pass på å skylle den i rent vann i toalettet etter bruk, med litt klorin eller WC-gel, sier Malin. Jeg skyller den i vann når jeg trekker ned do. Også salmiakk og Zalo blandet sammen kan gi ekstra god effekt om du skal vaske områder med mye fett, ifølge Malin Skaar i Lilleborg.

Alle må vi vaske hjemmene våre, og det er nå engang slik at noen steder krever mer innsats enn andre. Hvis du vil vaske med vann, så bruk en syntetisk tørr mopp først, for å få opp støvet. De beste rådene mot striper i do. Folk burde vaske badet sitt hver dag, sier ekspert. Dette tar vi nå tatt litt på alvor og har en kontakt med Lilleborg, sier Løkslid.


Noen bruker klor , og det er i hvert fall det verste man kan bruke. Inger Dahl er spesialrådgiver ved Teknologisk institutt, med renhold som. Man trenger ikke å kjøpe kjemikalier i dyre dommer og spraye ned det man skal vaske.


Du kan sitte igjen med bakterier som er motstandsdyktige mot Klorin. Med mikrofberkluter kan du derfor klare deg helt uten vaskemidler i mange tilfeller. For eksempel bør du ikke vaske badet med grønnsåpe. Ikke bare samler det seg støv, men også såperester, hår, kalk og sikkert en hel masse bakterier også, ikke minst i dusjkabinett og do.


Customers are responsible for . Produkter med antibakterielle stoffer bør derfor ikke brukes ukritisk i dagliglivet. Med disse grepene kan du få et skinnende toalett.

Jif for å få det rent og klorin for å drepe bakterier, fortsetter hun. Men har du et toalett hvor det er lekkasje kan du vaske til du blir grønn - det vil . Macro tilbyr rett utformet og funksjonelle produkter for å øke velbehaget i hverdagen. Vi ligger i forkant av utviklingen med innovative løsninger og skaper . FOTO: Arne Nesje De elastiske fugene i dusjhjørnet må vaskes ofte. Solgt for millioner – har ikke kjøkken, bad eller do.


Klorin etter du har vasket dusjnisjen med vanlig rengjøringsmiddel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg