onsdag 8 februari 2017

Exklusiva handfat

Vi har unika tvättställ i både klassisk och modern design. Få ett lyxigt badrum med våra exklusiva tvättställ. Showroom i Norrköping och Stockholm. Handfatet – en Personlighet.


Du väljer mellan runda och fyrkantiga handfat , stora eller små, höga eller låga – hos Cellier finns det något för alla.

Ett spännande utbud av handfat i glas, marmor, natursten och granit hos Stonefactory. Nu har vi även marrockanska handfat. Runt handfat för bänkmontage utan överfyllnadsskydd med endast mm godstjocklek. Exklusiva handfat i flera former. Här hittar du handfat inspirerade av bl.


Skräddarsy ditt eget badrum hos oss! Tillverkas i olika förekommande mått. Sottini, handfat och toalett The Imperial, handfat och toalett.

Besök vår hemsida för att hitta just ditt handfat ! Alla handfat är handplockade av oss och inget är det andra . Ett nytt handfat kan lyfta hela badrummet. Kombinera det med en snygg badrumsmöbel för att skapa en trevlig och inbjudande badrumshörna! Mano badrumsmöbler är för dig som uppskattar välmående och modern, stilren design. Den exklusiva möbeln med greppfria luckor och ett sidenmatt handfat.


This Pin was discovered by Anna Meyer. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Dekton Bath Collection har designade handfat som skapar en unik yta i en intim miljö. Syftet med detta koncept är att erbjuda arkitekter ett av de mest exklusiva. Tvättställsskåp med två gedigna mjukstängande lådor helt i vitt och med fullutdrag som gör innehållet lättåt- komligt.


Vackert fristående handfat i porslin på en . INR står för premium inredning för badrum i alla storlekar och med häftiga tillval och maximal förvaring. Vi gör ditt badrum till ditt nya favoritrum! Moderna tunna linjer och exklusiva valmöjligheter kombineras med de senaste. Välj mellan fristående handfat i porslin alternativt glaserat stål på en bänkskiva .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg