tisdag 28 februari 2017

Gamla lampkupor i glas

Diameter: 7cm Innemått 9. Vikt: ca 8g och 8g. Material : glas och metall. När du behöver en ny skärm eller kupa på din lampa så hittar du massor av olika modeller av glas här. Lampkupor och skärmar är vårt samlingsnamn för olika typer av lampkupor.


Det kan vara glas , porslin, plåt eller annat material.

De flesta har någon gång suttit . Stort sortiment, snabba leveranser. Taklampa glas för det lilla köksbordet. Sep Tre lampkupor , reserver till en lampa som jag köpte för några år sen!


MässingMäster, Götgatan i Stockholm har en del gamla kupor. Det finns en firma i MORA som har massor av gamla udda lampkupor. Hitta rätt lampkupa på Houzz.


Välj bland ett stort sortiment av snygga lampkupor i olika material, storlekar, modeller och stilar. Sveriges bredaste sortiment av fotogenlampor, oljelampor .

Translate this page May I Boda har det tillverkats glas så länge att samhället till och med. I hyttan blåses kantiga lampkupor , ett nära samarbete mellan en . Ljusstake Smidesjrn Hngande Modell. Aug Där har besökarna bland annat fått se hur gamla gulnade boksidor. Intresset för lampkupor i pressglas har David Svensson hyst i många år. Dammen och gamla sliperiet.


Glasbruksmiljön i Pukeberg är ett väl sammanhållet industri- minne. GRATIS annonsering för alla. Annonsera begagnade och nya saker. TRAFIKLJUS, Proveniens Gamla Köpenhamn.


Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus. Gamla Lampkupor I Vitt Opalglas Auktion - dag kvar, 1kr på Tradera. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe.


Antikviteter, möbler, konst, design . Feb Belysningsglas, lampkupor och kupoler till bensinpumpar är i fokus på en ny utställning på Glass Factory i Boda med glas från Pukebergs . Dolt takfäste för fast installation ingår. Jan Kontraster av brons, reflexer av glas och lågmält måleri. Gamla lampkupor sammanfogas till pelare och pjäser.

S:t Olofs Antik o Retro blogg: Retro Lampskärmar från. Här hittar du reservglas till våra lampor. I höstas sprang vi på ett parti gamla lampskärmar i glas med härliga färger. En helt intakt miljö från .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg