måndag 11 juli 2016

Tvättställ 70 cm

Badrumsmöbel Camargue Öresund Färdigmonterad vit högblank möbel, finns i tre bredder. Gustavsberg erbjuder handfat och breda tvättställ för alla behov. Krydda sedan med olika tillval, från tvättställ och bänkskivor till blandare, handtag och sidoförvaring.


Tvättstället är en variant med avställning till höger. Ifö Spira Art är ett tvättställ med klassisk skandinavisk design.

Det har mjuka linjer och avställningsytor på bakre delen. Inga skarpa hörn där smuts kan samlas. Skapa din egen badrumsstil med snygga och praktiska kommoder och tvättställskåp från IKEA.


Våra kommoder håller hög kvalitet och kommer med tio års . Det finns inga skarpa hörn där smuts kan samlas och tvättstället är behandlat med Ifö. Populärt tvättställ från Duravit 50xcm. Vi har ett stort sortiment av tvättställ i porslin som är både ett tidlöst och lättskött material.


Fristående för montering på bänk.

Städvänlig och minimalistisk design. Elliptisk bassäng med generösa avställningsytor. Badrumsinredningen Flow är designad för Vedum av Jesper Design.


Du kan välja tvättställ i det stenliknande materialet Top Solid eller tvättställ i porslin med . Att använda ytan under tvättstället är ett utmärkt sätt att skapa plats för förvaring, samtidigt som du döljer. Skagearck finns i Svart och Vit i högblank finish i MDF. Tvåldispensern i blank krom är integrerad i . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Kattis Skötbord med Förvaring 70xcm.


Investera i ditt nya drömbadrum på K-rauta. Hos oss hittar du snygga badrumsmöbler från kända och populära märken såsom Hafa och Svedbergs. Alterna All Day är en serie badrumsmöbler med underskåp och tillhörande tvättställ , högskåp samt spegel eller spegelskåp med Led belysning.


Blankkromad bottenventil. Se Silestone Bath Collections handfat här. Olika handfatsdesign i alla Silestone färger.


D-Code från Duravit är en ny typ av badrumsserie med allt från tvättställ till.

Alla NORM kommoder delar samma stilrena greppfria design.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg