måndag 4 juli 2016

Biltvätt gör det själv

I våra tvätta själv -hallar kan du tvätta bilen i lugn och ro. Här finns hinkar, högtryckstvätt och på vissa stationer även billyft. Vi har lösningen för biltvättar, tvättgator och gör-det-själv -tvättar. Våra många kunder är mer än nöjda och tycker att de aldrig fått sina bilar så rena tidigare.


Vill du också vara säker på ett perfekt tvättresultat?

Clean Car är en miljövänlig självbiltvätt, även kallat för gör-det-själv biltvätt. Vi finns på flera ställen i mellansverige och har öppet dygnet runt så att du kan tvätta . Självklart kan du tvätta bilen i en gör-det-själv -anläggning även på vintern! Innan du börjar, gärna redan innan du åker till stationen, bör du tänka på följande:. Nu kan vi även erbjuda den senaste tekniken på våra Gör Det Själv platser. Inget miljöfarligt avfall kommer ut i dagvattenavloppet till skillnad mot om du tvättar . Börja alltid med att lägga på avfettningen på din bil.


Avfettningen är effektiv mot salt, asfalt, och annan smuts.

Lägg ett tunt lager på hela bilen. CLEAN PARK är västsveriges största och nordens äldsta Gör-Det-Själv tvättkedja. Vi har anläggningar runt om i Göteborg, Mölndal och i Kungsbacka. Det handlar om ” gör-det-själv - tvätt ” som blivit mycket populärt de senaste åren.


Vi har funnits i Mariestad under fem år och det går fantastiskt . Välkommen till en miljövänlig prisvärd biltvätt ! Våra anläggningar är så kallade gör-det-själv -biltvättar med högtryckstvätt, skumborste och dammsugare. Tvätta bilen själv - OKQtipsar. Om du dessutom väljer att tvätta din bil med miljöanpassade. Vår senaste biltvätt - här har vi kodsystem och dammsugare.


Mellan Jula och Biltema på den tomt som först projekterades för en hamburgerrestaurang har han under hösten färdigställt en gör det. Din Biltvätt har utvecklat ett helt nytt koncept för hur man tvättar bilen själv. Vi erbjuder ett flertal unika tjänster som avfettning, fälgtvätt . En helt ny verksamhet etableras i Örnsköldsvik till våren.


Företaget Go Wash AB satsar miljoner kronor på en gör det själv - tvätt vid . Angereds biltvätt Gör Det Själv , Angere Västra Götalands Län, Sweden. Han sökte en tomt i Lysekil där han kunde bygga en ” gör det själv tvätt ”.

Det har tagit lite tid men till slut fick han en tomt bredvid kommunens . Miljömärkning: Svanen Produktgrupp: 0Fordonstvättar Kriteriegeneration: 3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg