torsdag 14 juli 2016

Krymptång plåt

En krymptång med ett djup av mm. Plastklädda skänklar (gröna). Plåt - och metallverktyg. Wiss - Apex Tool Group WC5S. Avsedd för krympning av plåtrörsändar .

Ge oss feedback på produktbilder. Gapdjup mm, max plåttjocklek mm. Tång avsedd för krympning av plåtrörsändar till konisk form.


Har två runda kupiga slag, för drivning av fördjupningar i plåt. För tillklämning av förfalsad plåt till färdig dubbelfals. Erdi krymptång avsedd för krympning av rörändar av plåt till konisk form.


Självöppnande med utväxling samt låsanordning.

Helt galvaniserad med plastklädda . Lagerstatus: Beställningsvara. Det finns hundratals tänger för att kapa, skala och vrida allt från kablar till spik och muttrar. Välkommen till närmaste Biltema för att hitta rätt tång i vårt stora . Specialhärdade skär för maximal belastning.


Skänklar av pressad stålplåt med plasthandtag. Crimptång från Wolfcraft. Används till C-profiler och . Tång försedd med korrosionsskyd huvud polerat, handtag med plastöverdrag. Teknisk information Svart,. Med denna tång sammanfogar du enkelt och smidigt ihop två plåtreglar i en vägg- eller takkonstruktion.


Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Ontbrekend: krymptång Krymptång för galvat rör? Jag gör en dust-cyclone av 0. Tinplated copper wire - Förtent koppartråd av märket Temco.


I vitlackad plåt på lagrad bottenplatta.

Upptill är den numera täckt med ett plåt. På bilden syns en krymptång för att vecka t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg