tisdag 4 augusti 2015

Fristående handfat marmor

Här hittar ni handfat och tvättställ som monteras fristående ovanför ett underskåp. Köp ditt handfat i vit carrara marmor eller natursten hos stonefactory. Vi har ett brett utbud av handfat i natursten, vit marmor , travertin och granit.


Tack vare det naturliga materialets variationer blir varje handfat unikt. Detta fyrkantiga och fristående handfat har ett hål för blandare.

Handfatet har ett mm hål . Textilier, belysning och ett fristående badkar ger snarare en känsla av. Otroligt lyxigt med ett handfat hugget ur ett massivt marmorblock. Finns i svart och vit marmor. Bänkskivan i marmor kan kombineras med valfri stomme och ett flertal fristående handfat för.


För en helt komplett möbel, köp till monteringslist, vattenlås, . Solid Surface marmor alternativt svart högtrycks- laminerad bänkskiva med lyxigt fristående porslin. Det innebär att man bytt ut det bly som normalt finns i mässinglegeringar.

Gjuten marmor och mineraliska material är populära alternativ som finns i många olika färger. Lead Free märkta produkter . Hos Lindströms hittar du ett stort sortiment utav Carrara marmor från flertalet kända leverantörer. Vi erbjuder alltid fria varuprover och fri frakt! Köp stilren inredning i svensk marmor online hos Buildor. Marmor är en tidlös designvara som passar sig i alla hem.


Glasmosaik tar mosaiken ett steg längre och tillför ljus och djup till envar miljö. Förändra intrycket med ljusets riktning, styrka och färg. Kalkrester och vattenränder (t.ex. i badrum) kan avlägsnas lätt . Komod från HTH med koksgrå lucka och bänkskiva i marmor. Rummet är smakfullt möblerat med ett fristående badkar på silverfärgade tassar och ett lyxigt dubbelhandfat i marmor. Badrum med marmorgolv och . Du bestämmer om du vill ha underskåp eller ett fristående tvättställ.


Fristående handfat och blandare från Tapwell. Då låter du en vacker skiva av trä, marmor eller kanske betong ta för sig och sätta prägel . Snygga och praktiska kommoder till handfat. När det är dags att renovera badrummet vill du vara säker på att kunna utnyttja ditt utrymme på bästa sätt samtidigt .

Kommod i klassisk stil passande i ett gammalt badrum eller ett nytt badrum i traditionell stil. Kommoden Annie är inspirerad av de kommoder i trä och marmor. Enda undantaget är då ett fristående tvättställ eller en kommod med nedsänkt. Bänkskivor kommer i material som laminat, komposit, granit, marmor och skiffer, . Vår senaste serie Swoon Stone är badrumsmöbler med marmorbänkskivor i design av Fredrik Wallner och fristående porslinshandfat i design av Claesson . Hej, Ska fästa ett fristående tvättställ på en marmorskiva.


Behöver borra ett hål för bottenventilen. Skulle ni endast våga fästa tvättstället. Hos oss hittar du Äkta Marmor - till marknadens bästa priser- alltid REA priser hem till dörren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg