onsdag 8 juli 2015

Stödhandtag badrum

Med små resurser och verktyg kan du dekorera en ålderdom vänlig badrum där säkerhet är i fokus. Se våra guider och produkter här. Ger stöd vid i- och urstigning ur badkaret. Stödhandtag för badkarskanten.


Kromat handtag som ger en stödjande punkt i t. Vi gillar prisvärd renovering och förvaring.

Gustavsberg erbjuder flera varianter av armstöd för dig med särskilda önskemål. Det är tillverkat av kra. Fästplattorna har tre hål för fixering i vägg och kan fästas i de flesta stabila väggar. Klicka på bilden för mer information.


Devon fällbart stödhandtag. Draghandtag, även lämpligt som badkarshandtag. Badrum utan hinder: planera handikappanpassade badrum med HORNBACH.


Hos oss hittar du ett brett sortimentet av stödhandtag för badrum med flera modeller i olika material och prisklasser.

Vi har tagit fram ett komplett sortiment av rostfria stödhandtag där vi erbjuder olika längder, vinklar och varianter så att du kan bostadsanpassa ditt hem. Vi har ett brett sortiment och erbjuder personlig hjälp. Använd som ett stödhandtag i din dusch, handdukshängare på vägg eller i glaset på din Skagen Rak 90x90.


Kan monteras direkt på vägg i ditt badrum. Byggsortiment för dig som jobbar med entreprena byggservice och hantverkstjänster. Ahlsell har ett brett byggsortiment av betongkomplement, byggmaterial, . Rakt stödhandtag från Beslag Design för handikappanpassning i badrum och på. Badrum med omtanke” är Tridents helhetskoncept för badrum. Här har vi samlat ett stort urval av stödhandtag som används i vardagen.


Rostrfritt stödhandtag till badrum , trappa m. För tillgänglighet och enkelhet. Armstö duschsits och stödhandtag för badrum. Handla Badrumshandtag i metall - 50cm stödhandtag online hos oss på 24. Badkarshandtag 300mm Rostfritt stål.


Hjälpande handtag för tex badrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg