tisdag 21 juli 2015

Elvattenkopp

Specialister på inomgårdsprodukter för det moderna lantbruket. Vi har kunniga säljare och snabba leveranser. Tillverkad i plast av hög kvalité, inbyggd värmekabel för uppvärmning. Elvattenkopp i plast med rörventil inkl anslutning.


Med flottör och tillverkad i gjutjärn.

Anpassad för att monteras i. Polyspring II är en stor dubbelväggad och hållbar elvattenkopp som är utformad för att användas på LaGées isolerade termorör eller på ett betongrör. Suevia är en elvattenkopp för väggmontage, försedd med rörventil och inbyggd värmeslinga på W. Värmeslingan är på V, vilket innebär att det krävs en . Den finns även med 1W värmeslinga. Monteras lämpligen i ett stående rör . En vattenkopp tillverkad i tålig plast som har en kapacitet på liter och . Jämför priser och läs recensioner på Jordbruk.

Ett frosttåligt djurtråg med integrerad värmekabel och termostat - för V drift. Det uppvärmda dricktråget ”HP20” är tillverkat . Frostfri ner till ca -15°C. För väggmontage, vattenanslutning uppifrån, Rinvändig, eller underifrån, Rutvändig. Inbyggd värmeslinga, bredd 2mm, djup mm.


Produktnamn, Foga SUEVIA 46. Endast hos Horsemeup - Sveriges största ridsportbutik online! Beskrivning Recensioner (0) Relaterade. Effekt: - Värmeelement på watt och volt.


Med tryckklaff är tillverkad av polyetylenplast för montering på stående cementrör eller termorör med invändig diameter cm. La Buvette Caldolac frostfri vattenkopp med justerbar flottör och inbyggd termostat. ELVATTENKOPP 2PP FOGA.


El och vattenanslutningar sker från undersidan . Share on facebook Share on . Hög kvalitet och snabba leveranser. En v - 1w värmeslinga säkrar att vattenkoppen är rostfri ner till - 25 .

Vattenanslutning: ½ inv gga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg