måndag 16 februari 2015

Liten bricka

En liten bricka med tryck i vårt populära mönster Rutig Strandråg. Våra brickor är gjorda av björkfaner och tål maskindisk i grader. Clamp Tray är en bricka och hylla i ett.


Mateus produkter är svensk design med inspiration från modevärlden. Vi lanserar spännande former, färger och mönster - precis som . Tygerna klipps till i vår egen verkstad och brickor låter vi tillverka hos .

Matt yta med blankpolerad sarg. Brickan är tillverkad i Sverige. Storlek: 33xcmKronärtskockan växte i Slottsträdgården i Malmö. Jag tog en bild av den vackra växten . This Pin was discovered by Louise Cederlund. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Den är tillverkad och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal. Varje enskild bricka,skål, tallrik eller mugg blir därför .

Max antal tillgängliga produkter: 1kr. Leveranstid: I lager för omgående leverans. MAGISKA BILDSTENAR Motiven på brickan är hämtade från de gotländska bildstenarna. Virvelhjul, solsnurror och djur i granna färger prydde dessa praktfulla . Mindre bricka med vårt granmönster.


Läcker mindre bricka i Svart Akryl från Neon Living. Finns i flera olika färger. Hög kant hela vägen runt. Hos oss betalar du enkelt och smidigt med KLARNA CHECKOUT.


Ersättningsartikel, tillbehör och reservdelar kan fortfarande finnas tillgängliga. En rektangulär bricka i laminerad papp med tryckt motiv på ovansidan. Denna bricka i rostfritt stål utgör en perfekt present till det gifta paret.


Liten bricka i 9Sterling Silver med valfri gravyr. Välj egen gravyr och gör den alldeles unik för mottagarna. Varumärke: Klippans Yllefabrik. Materialinfo, Laminerad Björk.


Mycket fika blir det i stallet.

Nu kan du köpa en passande bricka till dig, till stallet eller kanske som present till någon som gillar att fika? I våras visade jag er hur jag gjorde om en bricka jag hade köpt på loppis. Nu har jag gjort det igen. Jag hittade en ny liten träbricka på Second hand-butiken .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg