tisdag 10 februari 2015

Golvskydd kamin härdat glas

Framför en eldstad måste det finnas ett eldstadsplan. Våra praktiska golvskydd finns i svart- eller grålackerad plåt och härdat glas. Finns i olika utföranden.


Enligt krav i Boverkets skall golvet vid braskaminen skyddas med golvskydd. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis!

På Södra Vägens Glasmästeri i Göteborg tillverkar vi gnistskyd eldstadsplan och golvskydd av härdat glas för öppna spisar, kakelugnar kaminer och eldstäder. Vi har följande produktgrupper av skyddsplattor för din kamin : Klart glas : Golvplåtar i härdat , klart glas. Levereras C-kantslipat eller fasettslipat, tjocklek mm.


En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor. Du kan välja på plåt eller. Glaset går ju inte att ta bort helt då hela kaminen står på den. Hur ställa kamin på glasskiva ? Plåt eller glas under braskamin ?

Kaminexperten golvskydd - Bomiljö i scandinavien AB - Jetshop bomiljo. Passar väl till olika typer av braskaminer. Här hittar du praktiska och säkra tillbehör till din braskamin. Vi erbjuder ett stort sortiment av vedkorgar, eldställ och golvplåtar för att du ska kunna värma dig . Eldstadsplan glas – 700x800x6mm.


Klart som fan man inte kan ha en glasskiva på ett golv med något på. Här säljer vi glas och glimmer till din spis och kamin. Vergelijkbaar Vertaal deze pagina okt. Härdat eldstadsglas - golvglas mm.


En golvrenovering kan göra större skillnad än man kan ana Utan att överdriva kan man, i många fall, säga att en golvrenovering förändrar. Golvskiva glas kamin rakmodell mm. Att köpa en braskamin är en investering för dina uppvärmningskostnader och. Här finns en översikt över tillbehör som ökar nyttan och nöjet med din kamin.


Hålet 1bred och långt. Hem Populära Sökningar golvskydd kamin härdat glas. Välkommen med din förfrågan!

För att kunna skapa en tilltalande känsla i ditt badrum krävs det så mycket mera. Det allra mest fantastiska med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg