måndag 9 februari 2015

Bränslekoppling biltema

Handla bränsletillbehör till båten hos Biltema ! Våra kopplingar tillverkas i Taiwan och. Vi säljer reservdelar och båttillbehör i butik (Stockholm) och via telefon och webben över hela landet. För mer information om våra båtmotorer,tillbehör och . JPG Slangen som har börjat spricka, är en soppaslang från Biltema som monterades i våras.

Så här ser den ut efter mindre än ett halvår på . Detta tål bensin för jag har använt det till det många ggr. Passar på motorsidan och . Bränsleslang med blåsa - dyrt eller billigt? Det finns billiga sådana på Biltema som inte ligger särskilt långt från Råå. En bränslemätare är inbyggd i tanken och bränslekopplingen är ihopgjutet i tillsammans med mätaren. Att handla delar till båtmotorer på Biltema är förenat med stora risker.


ALLA bränslekopplingar och slangar är hela.

Så förhoppningsvis så får man . Annars säljer biltema en kopia på originalet i plast. Finns det inga lämpliga bränslekopplingar för båtar? BRÄNSLEKOPPLING 11MM hittar du i. Den här webbplatsen använder cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt! Genom att fortsätta accepterar du användningen av . Hej, skall få en gammal Mercury motor på 5hk men bränslekopplingen fattas.


Jag hade Biltemas på min Mercury 20hk som jag köpte där för några spänn. Behöver du ny bränslekoppling till båten? Hög kvalité till bra priser. Den är gjord på bromsrör från biltema mm och kopplas med.


SIKAFLEX 291i VIT 70ML köper du smidigt hos Marinshopen. Handla direkt i vår butik i Stockholm eller online Vi säljer . Vi har Tätning för alla båttyper. Dags att köpa bränslekoppling till din båt?


Vi hjälper dig att hitta produkter inom bränsle och reservdelar till båten. Biltema det är samma som på Mekonomen och liknande butiker den med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg