tisdag 4 mars 2014

Sängbord spegelglas

Från ett par Lucia sängbord med rymliga lådor till de mer dekorativa Zoe kan du vara säker på att finna. En mycket elegant sängbord eller sidobord till soffan. Sängbordet är helt i spegelglas med två lådor för förvaring. Våra sängbord är lyxigt blanka i krom eller mässingsfinish med glas och spegelglas i kombination med trä eller stål, några sängbord har hyllor och lådor och . Köp sängbord online hos Chilli.


Nu kan du spegla dig i byrån.

Det här är en nätt byrå i spegelglas med genomskinliga knoppar till de tre lådorna. Passar också som sängbord. Soffbord George Hög, ø57. Slit Round bor spegelglas – Hay.


Leverans 1-dagar och fraktfritt över 500 . Välj från ett brett sortiment. Välkommen till Furniturebox! Stort sortiment med allt från mässingsbord med spegelglas , stilrena bord i järn och plåt med industriell känsla till klassiskt eleganta handgjorda träbord.

Inredning från Bloomingville. Bordet kan till exempel användas. Mood spegel i eller runt utförande är vitlackerad eller svartlackerad metall.


Elegant sidobord med svarta ben i stål och en bordsskiva i svart spegelglas. Spegeln är stor och cirkulärt formad. Vintage spegel i kvadratiskt format från Artwood. JO, SÅ ÄR DET FAKTISKT, MEN INTE NOG MED DET, DE ÄR ÄVEN SÄKRARE! Två uttalanden som vi kanske måste . Jag är helt förälskad i spegelmöbler.


Håller på att fixa och dona med vårt hem och högst på önskelistan är ” spegel - sängbord ”. Oavsett om du letar efter en stor spegel , en rund spegel eller kanske en helkroppsspegel så kan du vara säker på att hitta det hos oss på JYSK. Fräck spegel i silverfärgad mdf och spegelglas. Lackerat stål, spegelglas.


Det var en enorm dubbelsäng med sänghimmel, jättegavlar, vidhängande sängbord och inbyggd klockradio, telefon samt ett litet barskåp med spegelglas och . Sängbord med metallstomme klädd i spegelglas , med låda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg