fredag 21 mars 2014

Kabelslang zwart

De horizontale kabelslang voor het bevestigen van de kabels onder je bureaublad. Voor het veilig en netjes wegwerken van. De OMN-OECMS is een soort kabelbeheersysteem in de vorm van flexibel neopreen en is ideaal voor het organiseren en verbergen van computer-, stroom- en . Bestel nu online of kom langs in onze showroom.


Inclusief klemmen en stickers. De kabelslang heeft flexibele ribben t.

Kabelslang mm KL25BKZ-20M KSS. De rechthoekige kabelslang is per stuk verpakt incl. SM-Hoekfitting M16x polyamide, zwart. Materiaal, Polypropyleen. Spiraal band ( zwart ) 25- 100mm . Kreidler Koppeling kabel lang zwart merk Elvedes.


Met de kabelslang van Elro werkt u alle kabels netjes weg. Aangeschaft bij de firma onkenhout en deze kabel is een massive kabel zonder . Packaging: m per plastic bag d: mmD: mmW: 13.

U vindt dit product ook op: 2ba. Omschrijving: Lima kabelgeleidingssysteem, 765mm, zwart. Zwart straight (zoekresultaat).


Deze kabelslang wordt geleverd in een lengte van meter en is verkrijgbaar in verschillende kleuren leverbaar in het wit, het zilvergrijs en het zwart. Ook is de Mira kabelslang zeer geschikt om van plafond naar vloer te gebruiken. De Mira kabelslang is leverbaar in de kleuren zwart en zilver in de doorsnede . Zeer sterke en flexibele kabelslang , eenvoudig kabels bundelen met behulp van. Vast te schroeven onder het werkblad nabij een kabeldoorvoerdop.


Om kabels flexibel en strak te ordenen onder bureau, tafel. Dikte lengte 75cm Voet van 84mm doorsneeLeverbaar in zwart , . Wij zijn leverancier van een groot assortiment plafondventilators, consumentenelektronica, accessoire en een verscheidenheid aan kabels. Ideaal voor snel en gemakkelijk kabelbeheer in huis, . Flexibele kabelslang met handige ritssluiting.


U kunt dit product ook apart bestellen: Rijgtool voor kabelslang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg