onsdag 19 mars 2014

Bortskänkes bjussa

Prylar bortskänkes gratis! Bra för miljön och plånboken! Allt som skänks bort i Stockholmsområdet med omnejd. Det är ett socialt företag som drivs utan vinstsyfte och vill. Jag känner en som blev överlycklig över.


Vi fick reda på att orgeln låg ute som bortskänkes på bjussa.

När vi kom till kyrkan höll man på att plocka ned orgeln, säger Hanna Gelotte . Bjussa – Bäst på bortskänkes. Bolaget driver webbtjänster för bortskänkes och återbruk och därmed . Dödsbo bortskänkes pga avliden släkting. Ett stort hus fullt av husgerå möblemang m. Bilder kan skickas mot förfrågan.


Vi vill minska uppkomsten av avfall och på så sätt minska samhällets negativa miljöpåverkan. Vår vision är att det ska .

Skapa egna bortskänkes -annonser med foton! Turkosgrön fåtölj säljes. The latest Tweets from bjussa. Välkommen till Sveriges bästa sida för bortskänkes ! Enkelt, gratis och miljövänligt.


För mer info se rensavinden. Bortskänkes : fåtölj på hjul. Rensa hemma och skänk helt gratis på Åmåltorget prylar bortskänkes bjussa. Under kategorin skänkes kan hitta . Annonser med saker som bortskänkes. Du kan exempelvis hitta möbler,leksaker, tv-apparater, cyklar osv.


Här ser du alla annonser som bortskänkes och är från Stockholm. Vill du bli av med något . Du blir en hjälte genom att stoppa matsvinnet via. Här finns det du letar efter och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg