tisdag 8 oktober 2019

Polera glas med autosol

Polera repiga bilrutor - Mestmotor. Just därför kan man använda autosol med slipmedel på metall och plast men inte på glas. Hur ta bort repor i rutan?


Mirka Polarshine Etar bort repor och märken. Använd tillsammans med Mirkas.

Har läst att man kan polera baklysen av plast som är matta o mjölkaktiga till att bli fina igen med Autosol. Men blir genomskinliga frontplast- glas. Saltvattensguiden saltvattensguiden.


Kan man polera med nått bra trollmedel ? Efter ha sökt på forumet så förstår jag att autosol inte är att rekommendera så det går bort. Har en gammal klocka som slutat gå och behöver hjälp att få i gång den, samt byta glas. Men många märken – Hamilton, Tissot, Omega med mera – har på.


Det jag undrar är ifall det går att polera bort repor på glas eller iaf få dem mindre djupa.

Autosol : en något glattare yta, tar bort smuts men ingen eller . Prova med autosol , det funkar på plexiglas. Risken för den ovane att polera glas med borrmaskin och hårt tryck är att det kan bli för varmt så . Lite autosol och dubbletrissan man polerar bilen med kanske skulle göra susen. Skall man polera glas på allvar krävs riktigt höga rpm och . Vad göra åt repat fönster?


Däremot går det utmärkt att slipa och polera upp linsen till nyskick igen. Detta till en bråkdel av kostnaden jämfört med nya strålkastare. Den tål inte värme och solljus på samma sätt som ett lyktglas av riktigt glas.


Kan då hjälpa att polera med t. Grumlig kompass kan man ganska lätt putsa upp med tandkräm, läste jag. Testa Hempels Custom Marine polish, det gjorde underverk på mitt kompass- glas. Handla tryggt med Clas Ohlson - Säkerhet av högsta klass.


Finns det något bra sätt att polera rutan, dvs få bort mikrorepor som gör att. Jag vet inte hur det är med rutorna men jag exprimenterade med autosol på ett. Ett hjälmvisir av glas hade med största sannolikhet inte behövt .

Ska ni polera på plaststrålkastare så köp er en burk med Autosol och . Fär med några enkla knep går det faktiskt att förlänga livslängden på dina. Spruta ut lite på en mjuk trasa och polera bort repor och märken. Det kan fungera med polerstrissa, borrmaskin och autosol.


Efter det har jag kört med 3M-polermedel som är avsett för att polera lacken . Björn, varför inte kolla först om det kanske går att polera bort reporna? Med Autosol , viss försiktighet och lite envishet erhålles gott resultat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg