torsdag 6 juni 2019

Snabbkoppling vatten rostfri

Camlok, TW, SMS, Kardan och Storz är bara några exempel på slangkopplingar. Välj bland stål, rostfritt , mässing och plast. Alfotech har ett brett produkturval av snabbkopplingar för vatten , tryckluft, lågtryck och högtryck - med arbetstryck från till 2bar.


Kopplingarna är tillverkade . CEJNs raka armerade Pur-slang är gjord för arbetstryck upp till 10.

Ahlsell har ett brett VS-sortiment av installationsrör och delar, inomhusavlopp, ventiler och mätinstrument, ba dusch, wc och möbler, värme, pumpar, montage,. Snabbkoppling i rostfritt för högtryckstvätt 400bar. Skarva trädgårdsslang med snabbkopplingar.


Förgrena trädgårdsslangen med snabbkopplingar. I vår industriprogram på roykon. NiTO kopplingar för vatten. Konkurrenskraftiga priser. Många varianter och storlekar av snabbkopplingar.

GEKA kopplingar för tryckluft och vatten. Funktion, snabbkoppling vatten. Utförande, hona x invändig gänga. Hydroscand har ett stort utbud av snabbkopplingar och svivlar från de främsta. Vi tillhandahåller flera olika varianter av Camlockkopplingar, kardankopplingar, Bauerkopplingar . Av rostfritt stål i öppet utförande med retur-fjäder.


För montering på vägg, tak eller golv. Slangen återgår till inlindat läge vid lätt drag i den utdragna slangen. Applikationer inom pneumatik, vatten och kemikaliedosering. Rostfritt och aluminium mot förfrågan. VVS-delar till vatten och avlopp i kök, badrum etc.


Slangklämma i rostfritt , syrafast stål. Multikopplingar för hydraulik4Produkter. Vattenlåset är delvis mekaniskt vilket innebär att den håller sig stängd när vatten inte flöder igenom.


Vid stängt läge hindrar den dålig lukt från avlopp även om . För tryckluft däremot - och även vatten som ej skadar.

Vi ihopkoppling av en snabbkoppling måste oftast. Välkommen in till en riktig VVS-leverantör! Pumpar och slangar för tillverkare av öl, läsk och vatten.


Vi säljer pumpar, slangar, ventiler, värmeväxlare och rostfria rördelar till livsmedelsindustrin. Svivel vatten , rak - BSP inv. Rak svivel med invändig (mutter) x invändig BSP gänga.


Kan kopplas från och till utan att stänga av pumpen. Lås, ring och haksystem av rostfritt stål EN 1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg