måndag 14 maj 2018

Pvc duk metervara

Dukvikten är 6gram och framsidan är matt i . Vår PVC Kapellväv är en 900-grams duk med en lackad yta som gör att den är glansig. Det gör den enklare att hålla ren. Proffs- duk på metervara.


Den finns i olika bredder som du ser nedan.

Den är tillverkad av det som blir. Samma kraftiga kapellväv som våra Presenning Elite tillverkas av. Köp som metervara och skapa dina egna kreationer. PVC duk är ett skyddmaterial som är slitstarkt och vattentätt, lämplig att användas till väderskydd eller isoleringsmaterial som skyddar mot fukt, smuts, kyla och . Säljes som hela rullar eller i metervara. Kapellduken består av PVC -belagd polyesterarmerad duk.


Här hittar du våra vaxdukar i bomull!

Finns i flera olika vackra mönster och färger. Samtliga dukar är helt fria från PVC och säljs i metervara. Våra avtorkningsbara dukar är fria från PVC. Metervara levereras vikt på rulle. Blixtlås metervara i lager.


Vi tillverkar det mesta av PVC - duk. Vi har alltid ett stort utbud av detta kraftiga non-woventyg med PVC utan phthalater. Det finns i en mängd färger och motiv. I vårt stora utbud finns det färger i vitt, grått, grönt, blått och transparent . Vaxduk i metervara och färdigklippt online. Vaxdukarna tillverkas i PVC eller textilvaxduk i akrylat där akrylat är ett dyrare material men ett betydligt tåligare . Hos JYSK hittar du alltid ett brett sortiment av vaxdukar till bra priser.


Transparent duk på metervara. Denna duk har en glansig yta och är enkel att hålla ren. Bruk den over duken for beskyttelse, eller alene.

Angivet pris gäller för en löpmeter duk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg