onsdag 16 maj 2018

Nät på rulle

Behöver du ett nät eller stängsel till ditt hem eller lantställe? Vi på K-rauta erbjuder bland annat stängselnät, grindar, stängsel och sållnät. Stort utbud av kompletta stängselnät, elstängselnät och nät på rulle hos oss på Granngården!


Vi har allt från fårnät och hönsnät till vildsvinsnät och . Myggnät på rulle och bärnät för skydd av växter, bär och grödor i trädgården. Galvaniserat svetsat nät av hög kvalité.

TransNavals svetsade nät har ett brett användningsområde. Till hund- och kattgårdar, voljärer, olika typer av burar. Stängsel grön Stängslet är tillverkad av plastbelag varmgalvaniserad tråd som är sammansvetsad.


Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor! Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris.


Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare. Nätet är relativt mjukt, beroende på ändamål kan det vara lämpligt att spänna en överlina för att hålla nätet uppe. Levereras meter per rulle.

Nät grind för elnät och portabla nät 105cm. Svart slitstarkt nät i plast Höjd 5m (20m). Vi har hönsnät, insektsnät, aluminiumnät och annat för din utemiljö och trädgård i hög kvalitet. Köp nät online på Fredells. Mått: x 2m = 4kvm Vikt: kg.


Diameter: cmRullens längd: . Beställ allt inom 6-hörnigt nät m. Harald Nyborg - Fyndmarknaden . Kom till en av våra lågprisbyggmarknader - Alltid äkta lågpris. F i olika material och maskstorlekar. Byggnät, skyddsnät och sportnät som räddar liv. Säkerhet kommer före allt för oss.


Därför jobbar vi bara med certifie. Nätet är tillverkat av 1 slitstark polyeten och har en förstärkt kant. De svetsade näten och galler Tidbecks tillverkar har bra styrka då varje korspunkt är svetsad. Artikelbenämning Non-slip Nät 80cmx30m rulle.


Therm 3ef- nät 1xm rulle. Klicka här för att läsa mer.

Xtreme Gardening Mykos 45kg. Perfekt för SCROG - SOG - Green tide.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg