onsdag 24 januari 2018

Flytspackelpump uthyres

Vi har ett brett sortiment. När du hyr stoftavskiljare tillkommer kostnad för filter och sanering. Vi erbjuder professionell flytspackling! Kontakta någon av våra kunniga uthyrare.


Uthyrning av spackelpump exkl flytspackel och läggning.

Ska flytspackla en yta på ca 65kvm. Har hjälp av en golvläggare som kunde hyra en sådan men bara om jag köpte materialet ifrån weber. Hälla ut flytspackel genom slang. Flytspacklingen blev skitdålig -vad gör jag nu? Behöver du hyra en maskin?


Weber har ett stort utbud av maskiner för olika ändamål. Gå in här för att se Webers hyresvillkor .

Har du inte bra utrustning kan du hyra hjälpmedel på uthyrningsföretag. Vid stora ytor så kommer det då en lastbil med pump som pumpar ut . För förfrågningar kontakta oss på. Att hyra hos oss betyder att du alltid har en fungerande utrustning när och där du behöver.


Du slipper service, lagring och materialkontroll då vi vill att du har de . UTHYRES - Kompressor 10bar, 145psi, 24liter. Butik Industrimaskiner Dalarna. Byggprojekt i Dalarna söker anbudsingenjör. Pump med inbyggd genomströmningsblandare för småsäckshantering avsedd för pumpning. Vår lilla spackelpump lämpar sig väl till jobb mellan 1-pallar flytspackel.


Nu har vi teleskoplastare och hyra ut. Hyra Häcksax år sedan. Maskinen lyfter 4ton längst in. Naturligtvis utrustad med dammsugarkåpa.


Hitta billigaste Pump flytspackel stockholm hos AllaAnnonser. Låter dyrt, men de visserligen dyr maskin .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg