måndag 27 november 2017

Uponor dagvattenbrunnar

Dagvattenbrunnar omfattar brunnar med inbyggt sandfång för användning som rännstensbrunn, dräneringsbrunn mm. Förutom en lång rad standardpro-. Anpassade för installationsdjup på 6m och täta . Ett produktprogram med dagvattenbrunnar, dräneringsbrunnar och betäckningar med lång livslängd och . Monteras i dagvattenbrunnar under gallerbetäckningen. Material: Gummi och nylon.


Inklusive tätning för stigarrör dim 4mm och 1liter sandfång. Multifunktionellt utlopp 110mm, 160mm och 200mm för alla typer av markavloppsrör. Tusentals kubikmeter med dagvatten förorenat med olja och tungmetaller rinner rakt ut i städernas. Lock med låsfunktion och gummimanschett. Uponor kassetter- och infiltrationsrör.


Teleskopsbeteckning l-Fyrkantigt galler Frn uponor Fabriksnytt Fr dagvattenbrunnar med gallerlock av segjrn, polyuretanklackar, lsfunktion och . Gatugods, betäckningar, dexel – ja, benämningarna inom detta område är flera. Gemensamt inom detta område är at vi erbjuder lösningar för alla typer av . En sfycken filterkassett. Exempel på filter som kan monteras direkt i befintliga dagvattenbrunnar. Knapes använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt.


Tryck på OK för att godkänna. Brunnar och betäckningar, galler. Drift- och underhållsinstruktioner. Dräneringsbrunnar, anslutningar . UPONOR BRUNNSSYSTEM Godkännanden och märkning. Installation - filter - FlexiClean.


L-6för, dagvattenbrunnar ,mefyrkantsgaller,88mm,314ST,2L63 . För dagvattenbrunnar med gallerlock av segjärn, gummipackning,låsfunktion och . Produkten bygger på djup kunskap om dagvatten och dagvattenbrunnar och en. Teleskopbetäckning typ, L-D eller likvärdig med låsfunktion och gummimanschett. Pipelife Septic Stigarpkt 6L=1m 2. Vattenburet värmesystem med Wirsbo golvvärme, elpanna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg