torsdag 23 november 2017

Glasbord soffbord

För dem som älskar glasbord och soffbord med glasskiva så har vi en mängd fina bord att välja. Sätt stilen med ett soffbord ! Att inte ett snyggt soffbord kan vara lättare sagt än gjort. Vi gjort det lite lättare för dig och letat upp snygga soffbord som passar alla.


Stort utbud av soffbord från välkända varumärken. Vi har samlat lyxiga och .

Leverans 1-dagar och alltid fraktfritt över 5kr! Möbler och heminredning för soffbord på nätet. Med rätt soffbord till din soffa lyfter du hela vardagsrummet. Oavsett om du gillar trä, glas eller marmor, runda, fyrkantiga eller rektangulära så har vi soffbordet för.


Hitta ditt nya soffbord på stalands. Schyssta priser och snabba leveranser. Ovalt glasbord med facettslipat glas, kromade ben och förvarings hylla i svart glas.


Lagervaror tar ibland slut innan hemsidan hinner uppdatera.

Hos oss får du alltid hemleverans och fri frakt! Trevliga soffbord och småbord med kvalitet hittar du hos Svensson i Lammhult. Vi erbjuder delbetalning och alltid fri frakt inom Sverige. Jämför och beställ Glasbord online på Shopalike.


XL Soffbord st med rund bordsskiva i glas högglans vit. Det finns soffbord i marmor, glas och betong bara för att nämna några. En annan fördel med ett glasbord är transparensen, ett soffbord i glas . Runda soffbord i glas och marmor eller satsbord i glas och marmor.


Behövs ett större bord rekommmenderas glasbord eller ett lågt bord som även de ger . På ILVA finner du ett brett urval av både moderna-, klassiska och romantiska soffbord. Alla bord med en kvalitet som är högre än priset – Ilva. Köp glasbord hos oss idag! Shoppa soffbord hos Ellos till bra priser och med fri frakt över 499kr. Välj och vraka bland marmorbor glasbord och mängder av andra soffbord.


SOFFBORD - Glasbord Ø90cm, metall underrede.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg