torsdag 12 oktober 2017

Rensa i huset

Visste du att vi ägnar dagar om året till att leta efter prylar? Regelbundna rensningar är bra. Men hur gör man det på ett effektivt sätt? Rensningslust Nästan varenda höst hamnar jag i rensa -ur mode.


När det blir fullt på en hylla är detta en tydlig signal att nu är det dax att rensa och strukturera upp ordningen igen. Det bästa sättet att behålla en .

Den går ut på att rensa ut en grej första dagen, två grejer andra dagen och så vidare i dagar. Rensa ut 4saker med Husligheter – Marias lista. Vi flyttade förvisso till större, men från ett hus med garage till ett hus utan.


Och nu ska min mamma sälja sitt hus och kommer behöva rensa bland sina tusentals (jag överdriver inte) böcker och DET kommer att bli en . Ibland är det svårt att komma igång med sitt rensande eftersom man inte vet var man ska börja. Här kommer tips på saker du kan börja med att rensa ut. Om du behöver rensa bland dina saker är det bra att göra detta innan. I förrådet kan det finnas byggdelar och tillbehör som hör till huset , . Rhitas bästa rensa i röran-tips !

Börja rensa ett litet område, inte hela huset på en gång, då vill du gärna fortsätta. Att rensa ut något gammalt kan kännas som en nystart – att lämna. I takt med att vi köper mer, behöver vi också rensa ut mer. Här är några sätt att rensa bort det förflutna och göra plats för det nya. Vi börjar med att “ rensa din energi” och föra in kärleken, glädjen igen.


Blanda salt och vatten, ställ ut detta i skålar lite överallt i huset , det . Saker som kan vara bra att ha senare eller bara inte får plats i huset. Då kan det ta emot att ge sig in i röran och rensa. Ett helt år tog det att röja upp och rensa ut i hemmet.


Julfirandet var över och Eva Maria Karlander såg sig om i sitt hus. Till slut var vinden i huset rensad från det som samlats där under. Vi lär oss aldrig att rensa bort sådant som vi inte använder, kan vara BAH! Ett långt och innehållsrikt liv betyder ofta att man har många prylar och möbler.


Dessutom brukar det vara mycket svårt att skiljas från dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg