fredag 27 oktober 2017

Allaskaappi ido

Oletko sisustamassa tai remontoimassa kylpyhuonetta? Tutustu kotimaisen IDOn inspiroiviin tuotteisiin, joiden ansiosta sisustat kylpyhuoneen sen koosta tai . Täydellinen kokonaisuus pieneen kylpyhuoneeseen. Kompakti Ido Glow 5- allaskaappi ja pesuallas on fiksu ja toimiva yhdistelmä.


IDO Renova –sarjan alakaappi, joka toimitetaan osina.

Yksi säädettävä hylly sekä kromatut vetimet. Kaksi vetolaatikkoa, joissa kromatut vetimet. IDO Glow -mallistoon kuuluva valkoinen allaskaappi on mitoitettu yhteensopivaksi saman tuotesarjan IDO Glow 4-pesualtaille. Tämä kompaktin kokoinen . Akkaskaappi toimitetaan koottuna.


Runko on kosteuden kestävä melamiini ja ovi mdf maalattu. Allas ei sisälly tuotteeseen. Kotimainen Polaria- allaskaappi.

Erinomaisesti kosteutta kestävää jauhemaalattua terästä. Toimitetaan valmiiksi kasattuna. Altaan seinäkiinnitykseen suositellaan. Tyylikäs ja kompakti paketti vähentää vaivannäköä. Kaapissa on pehmeästi sulkeutuvat ovet ja yksi hylly.


Sisältää kromatut vetimet . Alakaappi, joka toimitetaan osina. AK-altaat ja -allaskaapit ovat tyylikäs, käytännöllinen ja kestävä ratkaisu kylpyhuoneen kosteisiin tiloihin. Vendor, IDO KYLPYHUONEKALUSTEET. Lisäksi meillä on tuo IDO seven D allaskaappi valkoisena.


Rakastan sitä kun sekä peilikaappissa että allaskaapissa on jokaiselle käyttämälleni . Yleisimpiin remonttikohteisiin sopiva IDO Glow allaskaappi. Runko valkoista kosteudenkestävää kalustelevyä. Onnline tuuli plus allaskaappi.


Kaappi toimitetaan valmiiksi koottuna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg