onsdag 25 oktober 2017

Liten vägghylla

De finns i många olika stilar som är koordinerade med våra övriga möbler. Skapa ordning på väggarna med hyllor. Hos oss hittar du vägghyllor , bokhyllor och mycket mer!


En härlig vägghylla kan vara både en förvaringsplats och en snygg inredningsdetalj! Köp vägghyllor , hörnhyllor och hyllplan hos Confident Living. Vägghylla Hexagon, 3-pack.

Vi har ett stort sortiment av hyllor och väggskåp. Oavsett om du är ute efter en svävande vägghylla eller andra förvaringsmöbler har JYSK det du letar efter. Vill du ha mer plats på golvet och mer estetik på väggarna? Då hittar du lösningen i snygga hyllor.


Hitta hyllorna för din vägg i spännande modeller här. Denna praktiska CD- hylla är ett givet blickfång för ditt hem. En modern rund vägghylla av metall med st.


Handla från ett brett sortiment av hyllor på designonline.

En hylla hjälper dig att skapa ordning och reda men blir även en fin bas för dina favoritböcker och . Kombinera en liten designad hylla med en spegel eller vägglampa ovan. Riktigt fina vägghyllor är AYTM´s designhyllor som även passar fint som sängbord. Ibland är det svårt att framhäva sina käraste ägodelar – men med hjälp av en dekorativ vägghylla får de en hedersplats i rummet.


Den tunna träpanelen som går längs med hyllan döljer väggfästena . Fån Gazzda kommer denna lilla söta hylla. Den är i matt svart i stål med ekdetaljer. Prisvärda bokhyllor och vägghyllor i hög kvalité från Trademax.


Gratis hemleverans inom 4-dagar. Krävs för varje mini-ekonomi. Hylla Labyrint Rund Dia:80cm. För att montera behöver allmän lim typ EriKeeper . Liten vägghylla med hyllplan med emaljerad yta.


String Pocket hylla , vit. Dekorativ liten hylla att hänga i hallen, sovrummet, badrummet eller där som det passar. Praktisk att lägga mobil, nycklar etc på.


Mindre vägghylla för vinglas i rustik stil med plats för vinflaskor.

Bredd 60cm, höjd 25cm, djup. Hos WeGot hittar du utvalt sortiment av Hyllor. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Du hittar även andra Förvaring produkter från Bloomingville hos Lekmer.


Underbar liten vägghylla i grå metall. Att använda till dekoration eller förvaring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg