torsdag 30 juni 2016

Pvc slang bensin

Våra PVC -slangar är lämpliga för enklare applikationer, tex spolarvätska, samt olja och bensin utan tryck. Visar sortiment för din bil:. OK mackarna säljer en bensintålig slang typ. Av genomskinlig PVC -plast.


PVC slang till livsmedel, bensin , olja eller enklare kemikalier.

MX8MM ID OARMERAD PVC SLANG. Användningsområde: En flexibel bränsleslang för bensin och diesel enl. En bränsleslang är en slang som är tillverkad av plast eller gummi och den används för att flytta bensinen eller bränslet från . Alla produkter (2produkter). Aug Resistent mot olja och bensin. Tankbilsslang med stålspiral är en kraftig slang för bränsle, olja och bensin.


Har hittat på mekonomen men dom kan endast ta hem på 25m . Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner.

Vi erbjuder oljeslang för alla tillfällen. Vi har oljeslang för sug och tryckslang för transport av olja, fotogen, diesel, bensin samt vatten. Välkommen att hitta din . Bränsleslang , bensin och diesel. Egenskaper: Slitstark och mycket mångsidig flatrullad slang. En mycket flexibel bränsleslang som är resistent mot bensin , blyfri bensin och diesel.


Slangen är tillverkad enligt. Flexibel polyuretanslang med inbäddad slagtålig PVC -spiral. Motståndskraftig mot olja, bensin och alkalier. Bensinkran ( PVC Ø6) Universal.


Willox compositeslang för bensin , olja, kemikalier, syra och gas. Compositeslang används när. Luftslang : Lätt flatrullbar slang för offentliga arbeten, jordbruk och all slags industri. Lämplig som syra- och laboratorieslang samt som vakuumslang. Tillverkad av mjuk transparent PVC.


PVC - slang för kemikalier, vatten, luft, ventilation, dammsugning.

Handpump PVC Roterande med meter sug, teleskopisk, för bensin , diesel och olja. Baser, syra, vatten, avjoniserat vatten, bensin , fett och olja. PVC Flexslang , limbar, grå.


Ogenomskinlig slang , flexibel, förstärkt med en rigid PVC spiral,. Kryssarmerad tryckluftsslang i PVC är oljebeständig, om .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg