måndag 20 juni 2016

Oljelampa rund

Om du är ute efter någon speciell fotogenlampa eller oljelampa som du inte hittar i. Vacker rund fotogenlampa i grått glas med silverfärgad brännare. Jämför priser och läs recensioner på Heminredning. Snygg rund oljelampa i svart terazzo.


Eldas med vanlig lampolja.

Går även att köpa till etanolbrännare för att kunna elda med etanol. Oljelampa i glas med glasfiberveke och metallhölje. Läs detta innean användning: Justera veken till ca 2-mm genom att skruva på det . Oil Lamp från Tell Me More. En dekorativ oljelampa tillverkad i glas.


Inkluderat i leverans: oljelampa i vald storlek. Liten tratt för att fylla på lampolja. Produkten är tyvärr slut i lager.

Dekorativ rund oljelampa tillverkad i handgjort glas. Perfekt för inomhus eller utomhus för att höja mysfaktorn. Material: Handgjort värmeresistent glas . Maxa mysighetsfaktorn med en oljelampa , små ljuslyktor eller en. Steltons oljelampa är tillverkad i glas och rostfritt stål. Lykta rund svart bioetanol höjd cm.


En alldeles bedårande rund fotogenlampa av klart glas med etsade ränder och vackra mässingsdetaljer. Brännare i mässing, en veke ingår. Rundad fotogenlampa i klart glas med ränder, brännare i antik mässing och brännrör i klart glas. Glastratt för oljelampa - Tell me more.


Veke till fotogenlampa rund och rak - Strömshaga. Textilsladd i tvinnad lin. Keramik med trästruktur, brun, rund. Aluminiumbehållare med lock för lampoljan. Rund veke till öppning om ca.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg