onsdag 30 september 2015

Nexa tillbehör

Ej kompatibel med dimmermottagare. Tillbehör som passar till Telldus Tellstick Net. Beställ direkt eller köp i. Ersättningsartikel, tillbehör och reservdelar kan fortfarande finnas tillgängliga.


List of products by manufacturer Nexa.

Bygg ditt intelligenta hem med produkter från NEXA. Med NEXA System blir ditt hem intelligent! LDR-0är lämplig för dimmbara LED-strips och moderna LED-armaturer med inbyggd . Modell: 2-facksram för NEXA väggsändare. Välkommen till PC AddOn AB - En smartare IT-partner.


Webshop för IT-produkter. Vi levererar allt från bärbara och stationära datorer till skrivare och server.

Alla tillbehör är från välrenommerade tillverkare såsom Aeon Labs, Fibaro och Nexa. Nexa Fjärrströmbrytare mini set. Försäkra dig om att ha bra brandskydd i hemmet, med det här kompletta setet från NEXA.


CMR-1kan med enkelhet monteras . Dimmermottagare för dimbar last. Trådlös Rörelsevakt Utomhus. Ljudkonverterare Digital till Analog. Känner av och larmar vi läckage av bland annat Gasol, LPG-gas, LNG-gas, naturgas osv.


Anpassad för installation i kök, husbåtar, husvagnar osv. Optisk brandvarnare med hög känslighet och pålitlighet. Den har även inbyggd IR samt 433MHz RF-sändare och är kompatibel med de flesta fabrikat och fjärrtillbehör från exempelvis System Nexa. Kan styras med upp till olika koder.


Företaget NEXA har utvecklat ett enkelt och mycket prisvärt system för trådlös styrning av belysning och vägguttag. Detta systemet har många smarta funktioner. För att eventuella störningar inte ska uppkomma för att de larmprodukter som är beroende av trådlös kommunikation finns flera miljoner kodkombinationer.

Styr enkelt och trådlöst dina lampor eller andra apparate. Jag har ett par sådana men de tappade kontakten ofta så jag bytte till vanlig NEXA 3-pack, har nog ett 10-tal som funkar perfekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg