torsdag 15 januari 2015

Takbelysning högt i tak

Har du hög takhöjd har du stora möjligheter att välja lampor. Du kan ha kristallkronor och andra hängande lampor. Med lägre takhöjd är såklart möjligheterna . Hus med öppen planlösning, arkitektritade rum med högt i tak och etagevåningar med enorm rymd är något som många går och drömmer om . Letar du efter en taklampa av hög kvalitet till bra priser?

Hos oss på LampGallerian. Snygga Taklampor till alla rum, för alla behov från kända varumärken. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för högt i tak.


StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från . Högt i tak är både drömmigt och inspirerande – och det bästa av allt måste nästan vara att kunna välja och vraka mellan otaliga fantastiska . En högt placerad taklampa för allmänljus, en tjusig lampa över matbordet och en eller flera mindre i fönstret tillsammans med punktbelysning . Vi håller på att ritar på vårt blivande hus, och vi har en idé om att ha öppet i bjälklaget till andra våning där matplatsen kommer att. Takbelysning när man har öppet till nock?

Välj mellan olika modeller och material som mässing, glas och tyg från välkända . Jag såg på nåt inredningsprogram där de gjorde om en gammal kyrka eller vad det var, med högt till tak. Där hade de på nåt sätt gjort stora . Alla våra lampor håller också hög kvalitet till bra priser vilket gör dem mycket prisvärda. Se din framtida taklampa som en investering i dig själv och ditt hem, där . Belysning när du har högt i tak. I rum med högt i tak passar en uplighter bra. Central takbelysning ger ett platt och slätstruket ljus.


Sitter den för högt bländar den, och på för låg höjd blir det svårt att se varandra vid bordet. I de flesta rummen är det en bra idé att komplettera taklampan med . Jag är lite inspirerad av min nuvarande miljö och surfade in på Ralph Lauren för att titta på deras ski lodge inredning. För mig är Ralph Lauren mästaren av . Har du däremot ett stort rum med högt i tak kan det vara otroligt effektfullt med en stor, hängande lampa.


Varför inte en elegant kristallkrona? En pendellampa är den mest effektfulla av alla taklampor, de används ofta över bor i rum med hög takhöjd eller över ytor där det behövs antingen kraftull . Om man har högt i tak matchas det bäst med ”höga” lampor.

Då ska man inte tynga ner genom att ha för mycket ljus på golvet. Se till att ljuskällan kommer upp. Inflyttningsdatumet närmar sig för mig! Och största problemet närmar sig - belysning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg