måndag 12 januari 2015

Rensa ut garderoben

Men det är inte alltid helt enkelt att hålla ordning på garderoben och därför är. Här är saker du måste rensa ut för att få en mer minimalistisk . Den genomsnittliga svenska kvinnan har mängder av kläder hon aldrig använder i garderoben. Vi tenderar att spara kläder trots att vi slutat ha . Nytt år betyder nystart även i garderoben.

Ta ut kläderna och lägg dem på sängen eller golvet så att du får översikt. På så vis undviker du att riva runt i garderoben i onödan. Här kommer mina bästa tips för att rensa i garderoben. Lägg ut alla kläder på golvet, på möblerna, häng på dörrarna eller lägg på sängen så att du tydligt kan . Men det går faktiskt att rensa ut i garderoben på ett bra och effektivt sätt. Och när du väl har gjort det kommer det att kännas så skönt.


Har du svårt att få plats med nya kläder? Då är det hög tid för dig att rensa din garderob.

Gör vårt smarta test för att få . Så rensar du ut garderoben på bästa sätt. Här gäller det att rensa bort allt som du inte använt under de senaste tolv månaderna. Många rensare förordar att man tar ut ALLT ur garderoben och lägger. Men det fick endast till följd att jag inte orkade rensa knappt ett dugg för . Ta ut alla kläder ur garderoben och ge dig själv en någorlunda överblick.


Städa och rensa ut hemma för en nystart! Här är sakerna du måste rensa ut i köket, badrummet, hemmet och ur garderoben – redan i dag. Att rensa garderoben är inte så lätt.


Ska man behållar kläderna eller rensa ut dem? Den här checklistan hjälper dig att hitta svaret. Ut med det gamla, in med det nya. Vi samlat åtta smarta tips hur du . Smärtar det när du står framför garderoben och ska rensa ? Man lessnar på formen och färgen innan den slitits ut , säger Anneli Palmsköl . Här är checklistan som du behöver för att rensa ut i .

Det finns även en del plagg som är lätta att rensa ut och som du borde. Fashion ClothesStorage Ideas Organization IdeasClothing OrganizationCloset StorageCloset ShelvesKitchen . Nu är det dags att analysera din vårgarderob! Behåll bara det som gör dig glad och släng ut allt annat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg