onsdag 12 november 2014

Toalettsits barn och vuxen

Denna praktiska toalettsits kan användas av såväl barn som vuxna , och är perfekt för familjer med små barn. Den är lämplig för alla toastolar av standardmodell. Familjesits till toaletten med liten sits till barn istället för potta.


Barnsitsen hålls uppe med en magnet. Mjukstängning på vuxensits och lock. Toaletsitsen Soft Junior – för både stora och små.

Med en mindre barnsits mellan lock och vuxensits. Universal - passar de flesta toalettstolar. Smart toalettsits för hela familjen!


Barn fäller upp det första locket och vuxna fäller upp det andra. Välkommen till Jula och prisvärd renovering! SOFT junior universalsits.


När barnsitsen inte används fästs den lätt i locket tack vare en. Väldigt praktisk toalettsits med en extra sits mellan sitsen och locket för barnen.

Nu behövs inte pottan längre! Här är en toalettsits som är så väl praktisk som stilren. Kryssa i de alternativ du vill visa. Den extra breda sitsen ger hela större sittyta än en vanlig toalettsits. Var på nyårsfest och värdparet hade en mycket praktisk toalettsits som fungerade för både barn och vuxna.


Denna mycket praktiska toalettsits kan användas av såväl barn som vuxna och är idealisk för familjer med små barn. Den passar alla vanliga toalettskålar. BARNSITS SEPARETT SALLY RÖD.


Lätt toalettsits som passar flera. Sitsen med två ringar, en för vuxna , en för barn. Lilltoa från Dagsländans snickarbod. Sitsen är stadig och ergonomisk så att barnet sitter bekvämt. Armstöd och sits integrerade i varandra som monteras enkelt på den befintliga toalettstolen utan verktyg.


Armstödet har två sitsar, en för vuxen och en för barn. En mjuk toalettsits för personer som vill sitta mjukt. Tillverkad av polyuretanskum med ett överdrag av vinyl.


Detta är produkten för dig som har barn , eller vuxna , i ditt hushåll som brukar slänga igen toalettlocket med en kraftig duns. Toalettsitsar för barn inklusive stänkskydd .

Katteungen är toalettsits ”Katten” med ryggstö från ca år. Pottstol för barn är en toainsats tillverkad av plast (styren). Toasits för barn m ryggstöd o.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg