onsdag 19 november 2014

Handpump bensin jula

Vi har prylarna för en härlig och aktiv fritid oavsett om den utspelar sig i skogen, på vattnet, cykeln eller i träningsrummet. Fatpump med rörgänga för 2l-fat. Vi har bil- och garagetillbehören som får dig att längta efter kvalitetstid med bilen.


Klassisk dunk av lackerat stål med rostskyddsbehandlad insida. UN-godkänd för bensin , diesel, olja m.

Bil- och garageprylar - välkommen till Jula ! Skruvfäste med gänga passande oljefat. Smarta bil-, garage- och transporttillbehör. Kan även tjänstgöra som sughävert. Kan användas till alla lättflytande vätskor.


Tål också bensin , diesel, oljor, thinner och svaga syror. Vet nån om jula eller biltema har nån elpump för att suga ut bensin i. Finessen med det är då att man slipper slabba med bensin i onödan mellan.

Jag har för mig att jag har sett liknande på Clas Ohlsson, Jula eller. På Clas i sjön har jag bara sett en sorts handpump i plast till stora oljefat. Pumpset Panther DC för dieseloljor. Handpump för bensin , diesel och olja. Användbar till de flesta vätskor, ej bensin.


Jula har en liknande för en hundring mindre men utan specifikation. Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg. Ungefär lika mycket gratis som bensin och diesel är på alla. Gårdsbrunnen med handpump som kanske mest är dekorativ blir en.


Jula som är små och med LED som gör att de är energisnåla. OKQskriver: ”Lagring ska ske i ett för lagring av bensin godländ cistern eller kärl. Därför tänkte jag köra snikvarianten och prova en fatpump för bensin och olja. Jula och den är i gjutjärn,funkar . Julas stora truckbetjänade centrallager i Skara har byggts ut till totalt ca kvm. Vagnen lyfter pallarna med en hydraulisk handpump.


Driv källa (B: bensin , D: Diesel, E: El, G:gasol, Manuell).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg